0

spor yapmayı düşünüyoruz hatta kendimizcede yapmaya çalışıyoruz fazla kilolardan ötürü spor sağlıktır kendinizi fazla yıpratmadan sürekli spor yapınız

0

fitnessa yazılıp spor yapmayı düşünüyorum artık ama vaktimin olacağını da sanmıyorum bu aralar. yatmak en güzeli:)

0

bir ara 3 aylık bir fitness sürecim vardı. bu aralar tekrar başlamak istiyorum.

0

2 aydır fitness sporu ile ilgileniyorum baya yararı olduğunu düşünüyorum insanı zinde tutuyor

1

yüzme öğrenmeyi çok istiyorum. havuza ve denize giriyorum ama yüzme bilmiyorum. en çok düşündüğüm spor bu. yürüyüş zaten yaptığım bir spor. başka ilgi alanıma giren pek yok açıkçası. ama spor yapabilenler için çok harika herkes düşünmeli ve kendine uygun bir spor yapmalı.

1

ben spor yapmayı çok severim ve çok yapmak isterim ama şu anda benim küçük bir bebeğim var ve bakacak kimse de olmadığı için şu anda biraz spora ara verdim ama okullar tatil olunca büyük kızım evde bebek baksa yine spor yapmaya başlayabilirim.

0

spor yapıyorum ve 5 kilometrelik yürüyüşlerle destekliyorum

0

evet düşünüyorum.
bu sıralar güzel bir spor salonu arayışındayım.
bu aralar biraz kilo aldım ve moralim çok bozuluyor bu duruma.

2

hayır düşünmüyorum zaten zayıfım bide spor yapsam daha çok zatiflicam tamam kas falan biraz sıkılaşmak iyidir ama ben iki hareket etsem iğne ipliğe dönerim :) onun için gerek duymuyorum

2

genellikle her gün spor yaparım. hem de işyerinde spor yaparım. çünkü spor sağlıktır. spor zindeliktir. spor kilo vermektir. spor aklının çalışması demektir. spor ter dökmek demektir. spor yap sağlık bul.

2

evet ocak ayında spora tam anlamı ile başlamayı düşünüyorum ama bakalım