0

aslında cevap yazdıkça aşağıda bir yerde o anlık bu cevaptan kazanacağımız miktar yazsa güzel olur. sorulardan zaten kazançlarımız sabit 2 kuruş, cevabın da uzunluğuna göre değişiyor ama daha cevabı yollamadan bir yerde o cevabın kazancı yazsa çok güzel olabilirdi bence

1

bu durumun hem bildirim olarak gelmesi hem de bu konu hakkında nereden ne kadar kazanç elde edilebildiği sitede bilgi olarak yer almalı. sitenin hakkımızda vs. tanıtıcı bir bilgi yazısı yok. bu konu eksik.

0

bencede cok faydali olur,neyden nerden ne kadar kazandigimizi biliriz en azindan.

0

vay iyi bir fikir nerden ne kadar kazandığımız belli olur.

0

aslında güzel bir öneri olduğunu düşünüyorum. cevabı gönderdiğimiz zaman onaylanmasıyla birlikte ekranda kaç kuruş kazandığımızı gösteren bir animasyon gösterilebilir. kardeşim umarım bu güzel fikrin değerlendirmeye alınır ve adminler bu konu hakkında bir çalışma yaparlar.

0

bence bildirime gerek yok. zaten kazançlar bölümünde devamlı girip takip etmek istiyorsan takip edebilirsin. eğer öyle bir bildirim gelirse o zaman da gerçekten de çok az kazanmışız deriz.. çünkü kazançlar birazcık düşük oldigu gene de idare eder diyorum sonuçta burada para kazanıyoruz. hani ben şahsen kendi adıma söylüyorum. istemem gerek duymuyorum çünkü zaten ben devamlı kazançlar bölümüne de bakmıyorum ne zaman yatarsam işte o zaman kazançlar bölümüne giriyorum işte bugün bu kadar kazanmışım diyorum. kendimi öyle daha iyi oluyor bu sefer devamlı bakarsan içinden gelmez soru sorup veya cevaplamak ondan dolayı söylüyorum tabii diğer arkadaşlarım ne düşünür onu bilemem.

0

aslında daha iyi olur hangi sorudan ne kadar kazandığımızı görmek için. ama ilerleyen zamanlarda getirilebilir.