0

ben genelde sakin bir yapıya sahibim yani öyle kavgacı bir yapım yoktur genel olarak insanlarla anlaşmayı tercih ederim uyumlu bir insanımdır. insanlarla anlaşırım genel olarak ancak tabi etki tepkiyi doğurur karşımdkai insanın davranışları da benim için önemlidir sabır ederim bir süre sonra patlayabilirim veya sözümü sakınmam bana nasıl yaklaşıyorsa ona o şekilde yaklaşırım tabiki saygı çerçevesi içerisinde. genellikle insanlara karşı hoşgörülü sıcak bir insanımdır. tanımadığım insanlara karşı daha çekingen ve soğuk olabiliyorum ama zamanla bunu alabiliyorum anlaştıktan sonra hiçbir sorun yok karşılıklar saygı ve hoşgörü çok önemli.

0

yerine gorw hoşgoruluyumdur.aslinda hoşgörülü olmak guzel birseydir.insanlar hep hosgorulu olmali.bende yeterince hosgorulu olmaya calisiyorum.hosgoru insaarin birlik ve dayanisma icinde gecinmesini saglar.bu dunyada herkes hoşgörülü olsa herkes iyi olur.dunyanun derdi tasası kalmaz

0

hak etmeyen hiçbir insana hoşgörülü olmuyorum.

1

insanlara karşı genelde hoşgörülü davranmaya çalışıyorum ancak bazen öyle insanlar denk geliyoruz kesinlikle hiçbir şekilde hoşgörüyü hak etmiyorlar. eğer öyle insanlarla karşı karşıya gelirse hoşgörülü davranmaya kesiyorum ve onların anladığı dillerden konuşmaya çalışıyorum. eğer böyle yapmazsak kendilerine bir şey zannetmeye devam ederler çünkü. onun dışında bana bir zararı dokunmayan kişilere karşı olabildiğince hoşgörülü ve anlayışlı bir insan olmaya çalışıyorum. her zaman kendime karşımdaki insanın yerine koyarak empati yapıyorum. ama dediğim gibi bu da bir yere kadar benim hoşgörümü kullandığını ve suistimal ettiğini düşündüğüm an da tavırlarım kesinlikle değişecektir. o yüzden her zaman insanlara karşı temkinli davranmayı tercih ediyorum. bence herkesin de bu şekilde davranması gereklidir.

0

evet her zaman hoşgörülü yaklasirim ve çoğu zaman aynen karşılık bulurum eğer karşı taraf aynı şekilde karşılık vermezse ben de tavırlarımi ona göre değişirim

0

genelde hep insanlara karşı hoşgörülü davranmışımdır. ama bazen insanlar bu hoşgörüyü hak etmiyor çünkü insana ne kadar çok değer verirsen ne kadar çok iyilik yapar kusurların kapatırsan insanlar daha çok çirkinleşiyor aslında insanlara yaptıkları hataları ve onların çirkinliklerini söylerken tekrar tekrar olmasından dolayı bazen hoşgörülü olamıyorsunuz.

0

gerçekten yerinden fazla insanlara karşı hoşgörlü oluyorum saçma oluyo gerçekten
haketmeyen o kadar çok insan var ki hayat işte ama bazen mecbur olabiliyoruz böyle