1

insanı en çok sevdikleri yanında olursa bir başka mutlu olur. sanki dünya onların olur.

2

insanı en çok sevdiklerinin yanında olup ona değer verdiklerini bilmek mutlu eder.

0

insanoğlu dünyada varolduğundan bu yana birçok duyguyu bir arada yaşamış ve bunlar arasında mutluluk duygusunu ön plana çıkarmıştır. hayatı boyunca insanlar da mutlu olmanın yollarını aramışlar. vu yolda çok şanslı olanlar gibi çok cefa ve eza çekenler de olmuştur. bazı insanlar çok küçük şeylerle mutlu olmasını becerirkem bazıları da mutluluğu daha zor yerletde aramaya ve bulmaya çalışırlar.

0

insanı en çok ne mutlu eder bilmiyorum ama beni huzur mutlu eder çok şanssız biriyim o yüzden aksilikler peşimi asla bırakmak ve aksilik yaşadıkça üzülürüm, mutsuz olurum bu yüzden aradığım tek şey huzur kavgasız, sorunsuz, telaşsız bir hayat bir gün beni çok mutlu eder. sorunsuz insan mı olur olmaz tabi ki ama öyle ufak sorunlar değil tabi ki büyük aksilikler ve sorunlar olmadan geçirdiğim gün çok mutluyumdur bir de sevdiklerimle geçirdiğim günler.

0

bu konu görecelidir.kişiden kişiye değişir,mesela beni müzik dinlemek gezmek kitap okumak mutlu eder ama başkasına göre farklıdır.ben küçük şeylerle mutlu olurum başkasını çok zor şeyler mutlu eder ben maddiyata önem vermem başkasına illa pahalı şeyler olsun öyle mutlu olur :)

0

sevdiğinin yanında huzurlu olmak insanı çok mutlu eder kendine değer verildiğini görmek mutlu eder sevince seçilince mutlu olur bı çok şeyden insanlar mutlu olabilr

0

insanı en çok sevdikleri tarafından sevildiğini bilmek mutlu eder bence.