0

bu soru çok daha önce sorulmuş. demekki o zaman beyin modu kaldırmış ama şimdi yine beyin modu var yine devam ediyor. çünkü beyin modu aktif olduğu sürece soru soramıyorum. hatta ben sitede daha bir soru bile sormamışım inşallah bir an önce beyin modu kalkar. ben de soru sorabilirim.

0

. benim için beyin bedava mı modunu açık veya kapalı olması fark etmiyor çünkü ben soru sormaktan sa cevap vermeyi daha çok tercih ediyorum o yüzden soru soran arkadaşlar zaten yeterince var bende onlara doğru ve uzun şekilde cevapları yazarak kendime gelir sağlamaya çalışıyorum.

0

ben cok soru sormayı seven biri olmasamda yınede sevındım buna.cunku yenı sorular ve yenı cevaplar demek ha bire gecmıs soruları yanıtlamaktan gecmıse donmekten sıkılmıstım gercekten.beyin bedava modunun kalkması uzerine bende bir oh cektim elbette.

2

beyin modu kapandı neden oh be deniyor anlamış değilim. hemen böyle anlamsız sorular geliyor. aslında sürekli bir zaman beyin modu olsa daha iyi olacak. sorular genellikle hep aynı oluyor. farklı ve merak uyandıran sorular nadir soruluyor. bence beyin bedava soruları devreye girdiğin sorumani tarafından daha mantıklı sorular geliyor. bazı arkadaşlar sırf soru sorulsun diye soru hazırlıyorlar.

1

ben tüm soruları cevapladigim için öle soru sorulmasını bekleyenlerdenim yani :) şimdi açıldı sorular gelsin :)

2

o sürede siteye daha girmemiştim..denk gelmedim. o yüzden oh moh diyemeyeceğim..

2

ne zaman açıldı ne zaman kapandı bugün mü geldi bu özellik kaç saat sürdü hiç farketmedim ben ama.