1

evet bence de öyle. beyin bedava modu kişilerin sordukları soruların sürekli sorup geçmemesi için her sorunun cevap alması ve boş bırakılmaması için site yönetimi tarafından kurulan bir moddur. beyin bedava modu bence gelmedi çok iyi olur diye düşünüyorum çünkü her kişilerin sorduğun sorulara özgürce cevap verebiliyorum ve çoğu kişi yorum soru soruyor ve bunları cevaplıyorum ve asıl sorun bu yönde bilgi soruları genelde ilgi görmediği için beyin bedava moduna gidiyor ve genelde beyin bedava modu geldiği zaman bu soruları çözmek çok zor oluyor. site yönetimi buna bir şey yapmalı ve beyin bedava modunu kaldırsalar çok iyi olur ve herkesin kazancı daha çoğalır site daha canlılar ve yazarlar sürekli siteye girerler. ben kendi adıma konuşmalıyım ki beyin bedava modu aktif olduğu zaman listeye girmek istemiyorum ve birden soğumak geliyor benim fikirlerim bu yönde.

0

evet beyin bedava işlemi olmadığı zaman site daha aktif görünüyor. beyin bedava sistemi olduğu zaman sorulara cevap vermek epey zaman alabiliyor. yani bu durumdan dolayı da beyin bedava sistemi uzun zaman devam etmiş oluyor. insanların çoğuda bu durumda daha kalabiliyor. ancak beyin bedava işlemi kalktığı zaman daha aktif oluyor insanlar site de daha ok takılıyor soru soruyor cevap veriyor istediği sorulara vs.

0

bencede çünkü sürekli sorular yenileniyor ve insanlarda bir istek oluyor.

0

bence çifte kazanç olduğunda daha çok canlanıyor.

2

millet soru soracağına sorulara cevap verse daha iyi olacak ama soru sormak daha kolaylarına geliyor sanırım. bende eskisi gibi girmiyorum. o kadar zaman harca 2-3 kuruş kazan olmuyor, canım istemiyor girmek. arada 5 dakikalığına uğruyorum bir kaç soruyu cevaplıyorum.

1

en azi da millet soru soracam diye sitede aktif olmaya calisiyor ama çokta gereksiz sorular ortaya cikiyo bazen adam gibi soru sorulmayinca cevap aramaktada zorlaniyoruz haliyle

0

en azından millet soru soracağım diye sitede aktif olmaya çalışıyor