0

bende öyle düşünüyorum çünkü paraya ihtiyacı var herkesin bence sorumani ekibi bizi biraz daha düşünmelidir diye düşünüyorum çünkü burdan para kazanmak çok zor 2-3 kuruş kazanmak için baya yazıyoruz bence bu etkinlik biraz uzun sürmeli ve devam etmeliyiz kazanmaya.

2

keşke sürse paralarımız artardı. öyle bir şey yapsalar daha çok para kazanırız. ben inanıyorum ki daha çok olacak bu iki kat kazanç.

2

evet biraz daha sürse iyi olurdu. ama napalım sorumani ekibi böyle uygun görmüş demek ki bize de pek bir şey demek düşmez :)

0

bencede süper bir site . site sahipleri de bizi düşünüyorlar . bence de onlara biraz zaman vermek lazim. her zaman isteriz bizde boyle kazanalim. haftaya veya hafta ici bir bakarsiniz 3 4 kati kazanc derler veya soru sormaya 04 05 kuruş falan verebilirler. hepsine teşekkür ederim çünkü onlar bizi düşünüyorlar. bu hafta da boyle bir uygulama yaptılar. insallah boyle etkinlikler daha da artar. benim kendı şahsi düşüncelerim bunlar bana katılan insanlar da vardir bana katılmayan insanlar da vardir. herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

0

iyi olurdu ama bence fazla ustelememek lazim.biraz zaman verelim sorumani'ye bence başka yarışma yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

1

mükemmel olur .
moral olur .
avans olur.
aslında hep böyle kalmalı
parmakların gitti yazmaktan
diğer türlü gerçekten çok
az.
yirmi beş lira kazanmak
çok zor

0

çok iyi olur bir hafta falan sürse güzel olur aslında