0

3 ay öncesine kadar günün her saati kola içerdim. aç yada tok olmam önemli değil. günde 5 litreye yakın kola içerdim ama artık kola içmeyi çok şükür bıraktım

0

hayır içmem benim düşüncem böyle çok zararlı

0

kahvaltıda genellde kola içmem ama başka içecek bir şey yoksa içerim

0

kahvaltıda kola içilirmi hayatta içmeyin midenizi yakabilirsiniz bizim bi arkadaş vardı isyerinde poğacanin yaninda içti saat 6 gibi sonra midesinde bi agri basladı falan işten hastaneye gitti 5 gün gelemedi işe yani içmeyin derim çok güzel çay veya meyvesuyu dururken kola içilmez benden size bir tavsiye sakın ama sakın kola içmeyin kola çok bozmus zaten bu aralar kola cips bile yapamaz oldum nedeni ise coca colanin ayni bimde satilan le cola tadina bürünmesi arada makarnanin veya kizartmanin yaninda mecbur olarak içiyorum ama onlarin yanindada bundan sonra ayran içmeyi düsünuyorum coca colanin cok zararı var mecburen içiyoruz icerisinde bulunan bir maddenin insanlari kendisine bağımlı hale getirdiğini düsünüyorum ama insanlara tavsiyem bundan sonra doğal meyve suyu veya çay için.

0

kahvaltiyi gec normalde de cok cola icmem.saglıga zararı coktur icmem pek .

0

her ogunun yanında kola icebilirim benim vazgeçilmez im

0

kahvaltıda kola içilir mi ya mideni deler

0

kahvaltıda içilmez ama aç karna içmeye bayılırım ben çok severim hatta

0

kimse içmez içenler ise mide delinmesi yaşar.

0

yok be ne yaptınız?çok saçma bir soru değil mi zaten kola içsem kahvaltıya ne gerek var diye düşünüyorum .çünkü bir insanın en önemli öğe alma vakti kahvaltı vakti olduğu için kahvaltıda kola gitmez ve içen olmamıştır .kolanın bir de en sevmediğim yönü başkası hemen önüne gelince birden öksürmeleridir.

0

onun yerine süt iç meyve suyu çay için kahve iç kola nedir ya bunlarıda eklemek istedim

0

kahvaltıda kola içilmez nerden çıkmış kahvaltıda kola içildiği zateb kola her türlü sağlığa zararlı bir içecek her açıdan zararlı birde günün en önemli yeme saati kahvaltıda midemiz boşken kolamı içilir asitli bir yapısı olduğu için midemize zarar verebilir kesinlikle sabah içilmemeli oldukça diğer öğünlerde içilecekse az içilmelidir kısaca kola zararlı kahvaltıda kola içilmez

0

yok ya ne kolası çay candır vazgeçilmezim

0

ben vallaha her sabah kahvaltıda kola içiyorum birgün hastalığın çıkacak yani eminim

1

kahvaltıda kesinlikle kola tüketmem. kahvaltıyı sağlıklı bir şekilde yapmak gerekir ve kolanın zararları çoktur.

0

kahvaltıda peynir, zeytin, yumurta, bal ve reçel gibi gıdaların yanında ya sıkılmış meyva suyu ya süt ya da çay içilir. kahvaltı da asla kola içimez. hiç tavsiye etmem.

0

kahvaltıda süt, çay ve meyve suyunu tercih ediyorum.kahvaltıda kola bağımlılıpı yoksa pek tercih edileceğini düşünmüyorum.

0

çok nadir gece midemi rahatsiz edicek birsey yemiş veya içmiş isem evet içiyorum midemi rahatlatıyor o anlıkta olsa iyi geliyor.

0

kimsenin icecegini pek sanmıyorum bende içmem

0

evet bunu ne yazık ki yapıyorum.
kendime ne kadar kızsamda vazgeçemiyorum bu alışkanlığımdan.