0

çok sevdiğim bir arkadaşım yanında çok rahat hareket edebilirim. rahatlıkla konuşabilirim. beni yargılamadan dinleyeceğini bilirim çünkü. benimle ortak çok özelliği olduğu için belki de bu kadar rahatım. o da benim yanımda rahattır. sırlarımızı rahatça konuşup birbirimizle paylaşabiliyoruz.

0

annem, en yakın kız arkadaşım ve sevgilim.
annem, çünkü annem yani, daha ötesi yok. içimi dışımı bilir. konuşmasam da anlar. bilirim ki ben ne yaşıyorsam o da yaşamıştır zamanında. bana her dakika teselli vermesine gerek yok çünkü bir bakışıyla beni anladığını ve yanımda olduğunu hissettirir.
en yakın arkadaşım, çünkü gençliğimdir, beraber büyüdüğümdür. en güzel, en heyecanlı, en riskli, en saçma şeyleri beraber yapmışızdır ve en kötü anlarımda yanımda olmuştur. en kötü hallerimi zaten görmüştür. bana katılmasa da yanlış yapıyor olsam da yanımdadır, kendim yaşayıp görmem gerektiğini düşünür, yaşayıp gördüğümde de yanımda yine o vardır.
sevgilim, çünkü yanında rahat ve kendim olabilmem için o da kendisi olmuştur yanımda. bana o rahatlığı ve güveni vermiştir. beni yargılamayacağını hissettirmiştir.

0

yanında kendimi en rahat hissettiğim kişi annem.
çünkü beni birtek o anlar.
yargılamaz, sorguya çekmez, fikirlerime önem verir.
yanlışlarımı düzeltir, çıkarı yoktur herşeyin doğrusunu söyler.
ben bu hayatta en çok annemin yanında rahat ve güvende hissediyorum kendimi.

0

yanında en rahat olduğum insan yasemin. çünkü onunla aynıyız. bir şey anlatmak istersek birbirimize konuşmaya bile gerek kalmıyor bazen. kişilik özelliklerine gelince;
-çok duygusal
-çok hassas
-birinin derdi olduğunda kendi derdi gibi sahiplenir
-kötülükten uzaktır
-sevgi doludur
-tıpkı benim gibi kırılgandır.