0

tekli daha rahat ya. zamanında şey vardı yok benim çizgime gelme, sınır burası, yarısından fazlasına yayılmışsın falan.. en sevmediğim hareketler! o yüzden en iyisi tek oturmak.

0

bu durum yanındakine baglıdır iki mi tek mi yanındakı belirler

0

tek sıraları tercih ederim ama ikili oturmak derste eğlenmek için güzel oluyordu.

0

tek kisi daha rahat oliyor lakin iki kisi olunca ve kafa dengi biri ileyseniz zamaniniz cok daha eglenceli gecer tek ise rahat ve sıkıcı gecer

0

her ne kadar rahat olma acısından tekli oturmak güzel olsada sınav esnasında veya sıkıcı bir ders durumunda kopya çekmek için çift kişi oturmak avantajli

0

tek kişilik sıralar daha rahattır. çünkü iki kişilik sıralarda yazı yazarken kol çarpması, otururken çantalardan dolayı sığamama gibi sorunlar oluşuyor.

0

dersi iyi dinlemek için bence tekli daha iyi ve sınavlarda kopya çekmekte zor olmuş olur. ikili sıralarda hem yanindakinle sohbet ediyorsun ,derse fazla odaklamıyor insan kopya da rahat bir şekilde cekebiliyoruz. ben çok rahat kopya çekerim :) kopyacıyımdır. söylemesi ayıp :)

0

dersi iyi dinleme açısından tekli sıralar daha avantajlı ama eğlence için ikili üçlü sıralar daha güzel.

0

iki kişilik sıra tabikide. çünki 2 kişikik sıra rahat 3 kişilik vardır

0

tek oturmak çok sıkıcı. derste muhabbet olmadan bitmez o dersler. kapacaksin en arka sırayı. ister uyu, ister konuş. ohhh mis.

0

tek kişilik sıralar daha güzel. iki kişilik sıra yoktu zaten. uzun sıralar vardı onlara da gereğinden fazla kişi oturturdu öğretmenler. rahat edemezdik.

0

abi tamam tekli olmak belki bazı insanlara iyi geliyor olabilir ancak 2 li 3 li 4 lü oturdugumuz dönemler aklıma geldikçe daha bi mutlu oluyorum