0

sevgi bitmeyen bir duygudur sevgi insanın kalbinde olan bir şeydir ve o sevdiği insan kalbinde yeşerir kalbi güçlendirir belki bazı durumlarda sevginin tükendiği yerler var ama yine zamanla toparlanır sevgi bitip de çöp olan bir şey değil sevgiyi biz taşıyoruz biz hayata ve insanlara sevgiyle baktığımız zaman o sevgi hiçbir zaman bitmez tükenmez.

0

sevgiyi ayakta tutan biziz diye düşünüyorum . yani sevgi biz istemedikçe bitmez yani bazı şartlar ve koşullar veya karşınızdaki kişinin size olan yaklaşımı sevgiyi zamanla bitirebilir tabi bu neye ve kime hissedilen sevgi buda farklılıklar gösterir . eğer ailenize karşıya sevginiz bitmez devam edebilir ancak ilişki içindeyseniz arkadaşlık ilişkisi olsan partneriniz olsun bu sevgi zamanla bitebilir . bence sevgiyi yaşatacak idam ettirecek olan yine bizleriz . onu azaltmakta artırmakta bizim elimizdedir.

0

anlık heyecan ve aşk denilen saçmalıklar biter sadece.sevgi bakidir ve sadece karşı cinse olan yada duyulan bir olay değildir. insan evladinida sevebilir ve sevgisi biter mi hiç? tabi ki bitmez.sevgi her zaman kalıcıdır

0

bence sevgi bitmez ,bir evlat sevgisi,anne ,babav ve kardeşlere olan sevgi bitermi ,bunların sevgisi bitmez. belki dışardan bir arkadaşına dostuna sevgin tükenebilir yaptığı bir hatadan dolayı benim kanımca böyle ,

0

sevgi biter aşk biter ,kalıcı olan dostluktur.dostlarinızi iyi seçin.

0

sevgi neden bitsin ki? yani bir insanın annesine ,babasına sevgisi bitmez. sonuçta her sevgi aşk değildir. sevgiye herkese vereceğin bir duygudur ama eğer sevip de zarar görüyorsan işte o zaman sevgini bitirebilirsin, nefrete dönüştürebilirsiniz. zaten aşk diye bir şey yoktur.

0

sevgi bitmez ask biter. sevgi degerlidir sonsuzdur. ama ask birgun nefrete donusebilir. ben sevdigim insani hep severim..