0

su hayatımız için gerçekten çok önemli bir yerde .kesinlikle günde 2 veya 3 litre su tüketmemiz gerekiyor eğer bu durum az olursa böbrek hastalığı ,diş çürümesi ,saç dökülmesi ve şeker hastalığı meydana gelebiliyor.ne olursa olsun su içmeliyiz benim gibi suyu tek başına içemeyenler limon ve nane yaprağı ekleyip suyu böylede tüketebilirler .ben hemen hemen hiç su içmezdim daha çabuk yorulduğumu fark ettim ve idrar yollarımda enfeksiyon oluştu susama hissi yoktu bende günde en fazla 1 bardak tüketirdim .daha sonra suyu bu şekilde denedim ve içtim gayet yolunda herşey üstelik cildimdeki gözeneklerim küçüldü. :))))

0

idrar yolları ve böbrekte çeşitli hastalıklara yol açabilir idrar konusunda vs

0

genel olarak bilmiyorum ama idrar yolları ve özellikle böbrekle sıkıntıya yol açtığını biliyorum. özellikle böbrek taşı oluşuma neden olabilir.

0

suyun hayatımızda ki önemi çok fazladır.
bir çok hastalık susuz kalmaktan meydana gelir.
bu hastalıklardan bazıları idrar yolu enfeksiyonu, böbrek hastalıları ve cilt hastalıklarıdır.
vücut susuz kaldığı zaman baş ağrısı ve kabızlıkta yapar.
günde en az 2 litre su tüketmemiz gereklidir.
aksi taktirde kendimizi yorgun ve halsiz hissederiz.

1

bilinen çoğu hastalığın temelinde susuzluk vardır. insan vücudunun %70i su. su yeterli gelmeyip vücuttaki suyu kullanmaya başlayınca da bazı sorunlar baş gösteriyor haliyle. baş ağrısı, yüksek kolestrol, yorgunluk, cilt problemleri, yüksek kan basıncı, kabızlık, astım ve alerjiler, mesane ve böbrek problemleri, sindirim bozuklukları, kilo alma, ekrem ağrıları, zamansız yaşlanma vb. bir çok örnek gösterilebilir.

0

yorgunluk erken yaşlanma bağırsak düğümlenmesi

0

böbrek hastalığına yol açar idrar enfeksiyonuna adamın böbreğini çürütüyor. susuzluk