0

evde para kazanmanin yollari; nikah sekeri yapabilirsiniz, katalog isleri yapabilirsiniz ama iste utun alanlar hemen vermeyebiliyor. oyle cinsler cikiyor. sonra evde yapimi zor olan yiyecdkleri yapip satabilirsiniz. mesela sarma, manti, icli kofte gibi yapimi zor olan seyler, ev yapimi salca, ev yapimi recel, salamura yaprak yapip satabilirsiniz.

0

kozmatik ürünleri satmak el işleri takı yapılmaları internet üzerinden satışlar.

0

sorumani,yandex toloka gibi soru sitelerinden,hadi gibi bilgi yarışmalarından yada evde ek iş yaparak boncuk dikiş ,konfeksiyon parçalarına bir şeyler takma gibi bu tarz işleri yapabilirsin.

0

buna benzer başka site var mı bildiğiniz benim bildiğim sarece sorumani var ama

2

bence evde para kazanılması çok kolay örneğin artık internet var ve sorunami var ve böyle siteler var insanlar hem eğleniyor hem para kazanıyorlar yani para kazanmanın çok yolu var.

1

borsa da hisse alıp satmak, altın dolar yatırımları, şans oyunları, yabancı dil varsa film makale çevirileri, el beceriler i ürünleri pazarlama, yazılım uygulama geliştirme, al sat işleri, anket doldurma,

1

internette bu tarz sitelerden para kazanabiliriz. eve iş dağıtan yerlerle anlaşıp evde oturup onları yaparak para kazanabiliriz.

1

hiç öyle bir iş bulamadım keşke olsa da yapsak.

0

bugün karşılaştığım sorumani sanırım karşılığını görebildiğim tek internet sitesi

0

makale yazabilirsin, nikah şekerleri paketleme, tütün sarma gibi işler yapabilirsin.

1

evde para kazanmak istiyorsanız bol bol sorumani’ye girerek soru sorup cevap verin :)

0

sorumani'den para kazanabilirsin :) evde düğün çerezi, nikah şekeri hazırlama işleri de oluyor onun için gidip düğün organizasyoncularıyla konuşabilirsin.

0

işte bu gibi sitelerde vakit geçirmek, makale yazmak.