0

kolay para kazanilmiyor malesef. ama kazancini katlayabilirsin. onun icinde gencliginden, zamanindan vermen gerekecek. dedigim gibi kolay yoldan para kazanilmadigi icin belli bir seyler vermen lazim psra kazanabilmek icin. bunun icinde en ceok verilen sey zamandir. yani tsm rahata ulastik dersin, bir bakmissin yaslanmissin. gencliginde yapman gereken seyleri yasliliginda yapamaz hale gelirdin. bid kere hiperaktiflik kalmiyor. yani daha fazla kazanma sansin varken suan olabildigince para kazan ve kendine vakit ayır derim dostum. gencligini bir is icin heba etme derim. ha belki 3 ay 5 ay sıkılırsın ama, kendine vakit ayirabilmeye basladiktan sonra daha mutlu olacagindan eminim.

0

yani benim bildiğim kadarıyla para kolay yoldan kazanılmaz ,anca şu şekil kolay yoldan kazanabilirsin. haram para cünkü haram para her zaman kolay yoldan kazanılır o da haram parayla da hiçbir şey yapamazsın, hiçbir işine de yaramaz.. çünkü bir faydasını göremezsin ama alın teri dökerek para kazanmak hangi iş olursa olsun kolay değildir. biz bu sorumumani de bile takılıp para kazanmamıza rağmen gözlerimiz ağrıyor ve parmaklarımız yoruluyor sonuçta yazmak o kadar kolay bir şey değil. devamlı telefonun başındayız ondan dolayı ben kolay yönden para kazanilcağını zannetmiyorum.

0

bana göre kolay kolay para kazanılmıyor. kolay para kazanılan şeyler kesinlikle haram yoldan kazanılan paradır diye düşünüyorum.o yüzden o yolları düşmenizi tavsiye etmem. burada soru sorup veya uzun cevaplar vererek güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

1

yok ya malesef. hayır yani canın çıkıyor bütün gün kazandığın para da değmiyor o da ayrı bir konu ama o kadar kendini yırtıp çalıştığın bir ülkede hakettigini bile alamazken kolay para yolu bulmak imkansızdır bence.

0

yoktur. para kazanmanin en kolay yolu alın teriyle helalinden kazanmak