0

site istenilen zaman cekilir demis. :) yani limiti gectikten sonra istedigin zaman odeme talebini olusturabilirsin. zaten odeme talebini olusturduktan sonra 3 "iş" gunu icerisinde yatacagini da soylemis. yeni gelenler belki güven acisindan 25 tl yi yaptiktan sonra odeme talebinde bulunabilir ama bu konuda sitenin bir sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum. yani, ha şimdi crkmisim parami ha 1 sene hic dokunmayip biriktirdiktrn sonra cekmisim. bu sorunu sorduktan sonra 6 ay gecmis zaten. bence sitenin gidisati belli. istersen bir sure hic cekmeden parani burada bitiktir, oyle cek. ben de suanki kazancimi hemen cekmeyi dusunmuyorum. ben tabi 1 yil bekleyeyim diye dusunmuyorum ama en azindan soyle bir 50 liranin ustune ciktiktan sonra ne kadara ulasabilirsem o zaman crkmeyi dusunuyorum. suanda da zaten kazanc hanemde 20 tl var. ve eger ditr yonetimi yine bir iki kati kazanc etkinligi yaparsa cok sıkı calısirim yani site icerisinde. ama onun icinde siteye bizim yardimci olmamiz gerektigini dusunuyorum. eger siteye girdigimiz zaman bir kere de olsa o anlik reklamlara tiklayalim ki site daha fazla kazansin diyorum. eger site daha fazla kazanirsa bize de kazandiracaktir. yarismalar ve iki kati kazanc etkinlikleri duzenleyeceklerdir. yani sirf kendimizi dusunmemek gerek. site kazanirsa bize kazandirir. site kazanamadigi zaman bu sefer bizim kazanclarimiz duser. o yuzden arkadaslsr site icerisindeki reklamlara ara ara da olsa tiklayalim, sitenin kazanmasini saglayalim.

0

alt limiti oluşturduktan sonra istedigin zaman cekebilirsin parani. ha bugun cekmissin ha 1 sene sonra. farletmiyor yani. aslinda biriktirip de ceksek daha guzel olur ama ne olur ne olmaz deyip ben 25 tl yi yaptiktan veya biraz gectikten sonea hemen odeme talebi gonderiyorum. onlar odememi yapaba kadar ben yine bir 5-10 tl yaparim diye dusunuyorum. ya aslinda sende biliyorsun biraz zaman harcamak gerekiyor buradan guzel paralar kazanabilmek icin...

0

25 tl'yi tamamlayınca istediğin her vakit çekebiliyorsun. ama ben de aşırı biriktirmem biraz olunca çekerim.

0

istediğin zaman cekebiliyorsun ben baya biriktirmeyi düsünüyorum ihtiyacim olduğunda cekicem.

2

ayy yine mi sen ve senin şu para soeulsrin. istedigin zaman cekebilirsin diyor sitr. ha bugun cekmişsin ha 1 sene sonra. sen takılmana bak.. bu kadar kafaya takma bu konulara :)

0

1 lira çekilse bile nasıl kulkanılırki bide hiç alan varmı?

0

aslında güzel soru...

istediğimiz zaman çekebilmemiz güzel ama yağmur yağar, sel basar, şimşek çakar, arap kızı camdan bakar, hatta site kapanır falan filan.

ben eşiği geçtikçe alayım abi. :d

0

dileyen diledigi zaman çekebiliyor ama adamlar 1 tl yatirmak için uğraşmaz. sadece banka işi yapmaları lazim aksi halde

0

bence isteyen istediği zaman çekmesi gerek

0

üst limit yok. diledigin zaman çekebilirsin alt çekme limitini karşıladığın sürece.