0

yok, burasan para cekerken hicbir sorun yasamadim burada. sadece yogunluk oldugu zamanlar 4. is gunu yattigi oldu 2 kere sadece. o da zaten yapilan iki kati kazanc etkinliginden sonra odemelerde olusan yigilmalardan dolayi oyle oldu. yoksa 10 gun 15 gun sonra degil yani. ya da hic yatmamazlik gibi bir dueum olmadi yani. odemelerini tikir tikir yapiyorlar.

0

ben şuan 1kez ödeme çektim yeni katıldıgımda siteye haricinde çekmedim.ayrica 2.çekimide çokdan getim ama parayi biriktirmekden yanayim bende işime daha çok yarasin diye.

0

ben bu zamana kadar çektiğim odemelerde hic sıkıntı yaşamadım. ama sıkıntı derken soyle birsey var. normalde 3 is günü içerisinde yatırıyoruz diyorlar ya. bazen odeme alacaklar bir zamana toplaniyor. odeme yapilmadan oncr bir inceleme suresi oluyor ya bunlarin. yogunluk olunca da sarkabiliyor bazen. bir iki arkadasim dördüncü gün almisti.

1

sorularınız ve cevaplarınız kontrol ediliyor ve cevaplar kopyala yapıştır değil ise para çekme isteği gönderdiğiniz gün dahil , para belirttiğiniz hesaba aktarılıyor. ben en son aralık ayı başı gibi çektim, cuma para çekme isteği gönderdim ve pazartesi öğlen para hesabıma aktarıldı ve parayı çekip kızlarımı oyun parkına götürdüm, teşekkürler sorumania ekibi.

0

hayır bir sorun ile karşılaşmadım ilk ödeme alırken gayet güvenli bir site ve hemen parayı yatırıyorlar.ben elli lira yaptıktan sonra ödeme talebinde bulundum ve çektim üç günde param yattı.

0

henüz ödeme limitine ulaşıp da çekmediğim için o konuda bir bilgim yok. inşaallah çıkmaz diyelim.

1

hayır şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ancak, ödeme talebinde bulunduğunuz zaman bütün cevaplarınız kontrol ediliyor ve kopya içerik yaptığınız bir durum tespit edilirse sadece ödeme alamıyorsunuz. kazancınız kopya cevap oranında düşürülür. uyarı alabilir hatta banlanabilirsiniz. eğer, sitede ki tüm kurallara uyduysanız korkmanızı gerektirecek hiçbir durum yok. en geç üç iş günü içersinde ödemeniz incelemelerin ardından hesabınızda olacaktır.

0

normalde hiç yaşamamıştım .geçen gün ödeme talebinde bulunurken sıkıntı yaşadım. sistemle alakalı.o da sabah düzelmişti. yanı sorumani sitesi 3 gün içerisinde muhakkak paranızı yatırıyor. o konuda sıkıntınız olmasın. ben iki kez çektim. bu sefer inşallah üçüncü kazancım olacak. biraz daha kazancimin artmasını istiyorum o yüzden şuanda talepte bulunmadim henüz.