0

dürüst olmak gerekirse para kazanmak daha önemli. hayatta her şey para maalesef. bilgi, arkadaş bir işe yaramıyorki.. önemli olan bunlar değil bana göre. birileriyle tanışmışım bir şeyler öğrenmişim falan bunlar için buralara girmem. bildiklerimi yazarım, tecrübelerimi paylaşırım paramı kazanırım. ben bu şekilde bakıyorum bu olaya.

0

benim için her ikiside önemlidir para kazanmak olmasıydı amacım bu siteye üye olmazdım paraya ihtiyacım var diye burdayım belki param olsaydı üye olup bilgilerimo güncelleyebilirdim ancak paraya ihtiyacımız olduğu için mecburen burdayım.

0

her ikiside önemli bence. çünkü hem arkadaşık kazanıyoruz hem de para kazanıyoruz. böylece yeni dostluklar elde ediyoruz. eğer para kazanma olmasaydı çoğu kişi siteye giriş yapmazdı.

0

her ikiside önemlidir.fakat bana göre buradaki amacımız tek para olabilir.yani bilgide kazanıyoruz ama en çok para için burdayız bence.herkes para için uğraşıyor ve sitenin geleceği için ellerinden geleni yapıyorlar.

1

her ıkısıde önemli fakat bu ara evde bulundugumdan paraya gercek anlamda ıhtıyacım oldugumdan burada para kazanmak benım acımdan daha buyuk onem arz etmekte.

1

öğrenci olduğum için 3 5 liranın da benim için önemi çok büyük olduğundan dolayı para kazanmak benim için çok daha onemli

1

benim için insanların fikirlerini, bilgilerini, tepkilerini görmek, tanımak, etkileşimde bulunmak daha önemli. harcanan zamana göre kazanılabilecek para az aslında ama eğlenirken az da olsa bir miktar kazanmak güzel.

1

ikisi de önemli bence hem burada ikisi bir araya da getirilebilir

1

burada para kazanmak daha önemli tabiki.

0

elbetteki ilk önemimiz belli kültürlerdeki insanlarla bir arada olmak. bilmediklerimizi tamamlamak . bildiklerimizi aktarmak.

0

interneti günlük hayatta sürekli kullanıyoruz akıllı telefonlar kullanıyoruz bu şekilde değerlendirme yapabiliriz