0

hepiniz çok güzel anlatmışsın teşekkürler. özellikle @onsa21

0

asık olduğunu ona giderken avuc iclerinin terlemesiyle anlarsın ayna karsısında kendini 10 defa izlersen acaba şu şöyle olurmu beni böyle beğenirmi diye sorular sorarsan anlarsın aşık olduğun insana giderken kalbin hızlanıyorsa anlarsın onu görünce bir karın ağrısı varsa aşıksın demektir kekeme oluyosan bende olmuştu:) şaşırıyosan gözlerine bakıp hayaller kurabiliyosan ona bakınca sanki dünyalar senin oluyo gibi oluyosa hayatta ondan başkasını düşinmediğin zamanlar varsa aşıksın.zamanının tamamını ona harcamak istiyorsan ona hediyeler almak pnu mutlu etmek ve mutlu görmek üzülmesine dayanamamak onu asla üzmek istemiyosan aşıksın heleki kıskanıyorsan aşıksın geçmiş olsun bunlar cok güzel hisler ama bie o kadar üzücü ve aci dolu umarim kimse üzülmez ve herkes sevdigine kavusur bende asigim:)

1

saçma sapan bir halde dolaşır ortalıkta. divane gibi. aşık olmadan önce midemde kelebekler uçuşuyor sanki diyenlere gülerdim.gazdır o deyip dalga geçtiklerim de olmuştur. ama hakikaten de insanın midesinde bir kımıldama bir hareket bir kelebek edası olmuyor değil. durup dururken hiç aklında yokken aklına gelmesi,sık sık onun düşünülmesi aşk belirtileridir. kapını çoktan çalmıştır. hadi açma bakalım kolaysa.

1

aşık olmak anlatılmaz yaşarsın sadece duygular ele verir seni aşk çok güzel bir duygudur

1

bende birinin gözlerine bakmaya kıyamıyorum, birde o kişi her yanıma geldiğinde heyecanlanıp kalbim küt küt atıyorsa o kişiye aşık olmuşumdur.

1

gordugun zaman elin ayagin dolaşır, kalbin daha hızlı atmaya baslar, görmek için elinden geleni yaparsın, her an onu düşünürsün, bir şey olduğunda onunla bagdastirirsin