0

aşk insanı güzelleştir.aşık olduğunuz kişiyi gördünüz zaman kalbimiz duracakmış gibi olur ve çok heyecanlanırsınız. o size mesaj attığında kalbiniz yine pırpır olabilir mesela.onu herkesten çok kıskanırsınız kimseyle paylaşmak istemezsiniz akrabası dahil. onunla hayaller kurmaya başlarsınız belki bir gün beni sever diye ama sonra bakarsınız ki oda başkasına aşıktır ve paramparça olursunuz .bu durumda zaten aşkınız daha da kuvvetlenir ve bir hırsa kapılabilirsiniz. zaten seven insanlar asla vazgeçmez.

0

insan asik oldugunu anlamasi aşık olduğu kişiyi her gördüğümde kalbi yerinden çıka ak gibi olması ve sürekli o insanın yanında olmak ve onu düşünmediği bi an olmaz

0

yani o duyguyu anlamak icin aşik olmak lazim.onun gözlerini görmenle eğer kafan bir hos oluyorsa,onun soylediği herşeye doğru veya yanlıs inaniyorsan,*ömerin dediği gibi:sakın hicbir sey soyleme..neden biliyor musun? çünkü inanirim* gibi gibi ..

1

aşkın tarifi kişiden kişiye değişebilir. aşk insanlarda faklı etkiler oluşturabilir. genel olarak düşünür fiziksel ve duygusal olarak farklılıkları ele alırsak bazı değişmeler ile aşık olunduğu anlaşılabilir. kalp ritminin değişmesi, yüzde kızarma, konuşmada zorluk çekme, heyecanlanma gibi durumlar aşık olmanın belirtileri olabilir. insanlar aşık oldukları zaman dünya ile bağlantıları kopuyor. düşünce de sadece bir kişi oluyor. benim düşüncem her insanın reaksiyonu farklı olabilir. bazı insanlar birden çok aşk yaşayınca onların yeni bir aşık olma evresi de, ilk kez aşık olan birine göre farklılık gösterebilir. benim genel düşüncem, gözlerini kapatıp bir şeyler düşünmeye çalıştığında aklına biri geliyor ve anlamsız heyecanlanıp aptalca gülümsüyor isen aşık olmuşsun demektir.

0

insanın aşık olduğunu aşık oldugu kişi anlar ona bakışlarında konuşmasından konuşurken ki tavrından anlaşılır

0

eğer her gördüğünde elin ayağına dolaşıyorsa, onu düşündüğünde ortalık yerde aptal aptal gülümsüyorsan ve içinde kelebekler uçuşuyorsa, izlediğin her filmde ve dizide birini ona benzetiyorsan, dinlediğin her şarkıda onu hatırlıyorsan, mutsuz olduğunda onun omzunu arıyorsan ağlamak için ve her mutlu olduğunda mutluluğunu onunla paylaşmak için sabredemiyorsan, onun için asla yapmam dediğin şeyleri bile yapıyorsan, biri ona laf söylediğinde annene küfredilmiş gibi deliriyorsan, onsuz geçen güzel anlardan asla mutlu olamıyorsan, sesini duymadan uykuya dalamıyorsan, buluşacağınız zamanda uykuya dalamıyor heyecandan karın ağrısı çekiyorsan, yanındayken heyecandan yemek yiyemiyorsan, yanındayken bütün olumsuzlukları unutup her şey yolundaymış sanıyorsan, tüm zıtlıklara, ayrı fikirlere, tartışmalara rağmen vazgeçemiyorsan ve bunlar gibi daha bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorsan evet geçmiş olsun aşık olmuşsundur.

0

kendisinde olağan dışı hislerin veya özelliklerin olduğuna farkına vardığında aşık olduğunu anlayabilir bir insan

0

birisine aşık olduğu zaman insan o kişiyi görünce gözleri parlar. içi içine sığmaz. onu görünce sanki kalbi yerinden çıkacakmış gibi olur. sürekli onur düşünür yatmadan. deliler gibi kıskanır insan aşık olduğu kişiyi. sürekli onun yanında olmak onunla konuşmak ister. ama yanında bulununca dili diline dolaşır. heyecanlanır ve konuşamaz. gözlerine bakınca dalar gider. kıyamaz ona hiç. onun üzülmesine, ağlamasına, sinirlenmesine hiç kıyamaz. insan birisine aşık olduğunu bu şekilde anlayabilir. zaten insanın aşık olduğu kişi onun için herkesten farklıdır.

0

insanın aşık olması kolay aşık kalması zordur
temiz kalplibiri karsısındakinin aşık olup olmadığını kolaylıkla anlayabilir (gözlerinden gülüşünden bile)

0

salak salak güler kendi kendine herhalde:)

0

sevdiği kişiyi gördüğünde kalbi yerinden çıkacak gibi oluyorsa aşıktır.
şahsi düşüncem budur

0

insan aşık olduğunu bu soruyu sorma gereği duymadan anlar. yani insan aşık olduğunda bunun farkına zaten varır.

0

ask yaşayarak öğrenilir. hiç aşık olmadiysan aşkın ne olduğunu bilemezsin. aşk onun yanında olunca kalbinin yerinden çıkacak gibi olmasıdır yüzünün kıpkırmızı olması ellerinin terlemesi bazen konusamazsin bile aşk kendinden bile vazgecmektir. sevdiğin kişinin yüreğindé , sözünde, nefesinde yeniden hayat bulmaktır . onun özünü kabullenip o olmaktır. aşık olunca degisebilirsin. her zaman yaptığın şeyleri yapmayabilirsin . asla yapmayacağın şeyleri de yapabilirsin . nereye gidersen git nerde olursan ol daima aklında o olur. her dakika onunla konuşmak onunla vakit geçirmek onun yanında olmak istersin. onun yanından ayrıldığın an 1 saat geçmeden onu ozlersin. aşk sihir gibidir. bazen çözmeye çalışırsin çözemezsin.

0

aşık olmak kişiden kişiye duyualri değişir ama hep onu düşünmeye başlarsınız ve hep asik oludugunuzu düşünürsünüz ve hep onu gördüğünde kalpim hip hızlı atmaya başlar heyecanlanirsiniz ve onu sevdiğiniz i anlarsınız mesela benimkide öyle olmuştu ve aşık olduğumu anlamıştım cok seviyordum onu ve onu gordugumde kendimden geçiyorum onun yanında

1

insan aşık olunca sürekli sevdiğini düşünür. hep onun yanında olmak ister ama onun yanında da çok heyecanlı olur. sevdiğini kaybetmekten korkar. tartışmaktan korkar. her söylediği hoş gelir. sesi, kokusu, bakışı, duruşu herşeyi huzur verir.

0

aşk, hayatımıza anlam katan,hayatımızı bazen zehire bazen tatlıya çeviren bir duygudur. insanlar aşık olduğu zaman gözleri hiç bir şeyi görmezler. aşk öyle bir duygudur ki aşık olduğun her an aşık olduğun kişiyi düşünüp onunla olmak istersiniz. aşk öyle bir duygu ki yemek bile yerken o gelir aklına. yemek dahi yiyemez hale gelirsin. uyku uyuyamaz, gezmez, tozmazsın. aşk öyle bir şey ki baktığın herkes ona bile benzer. ben mesela bir keresinde sevgilim olan yani daha doğrusu daha önce sevgili olmadan önce sevdiğim kızı metroda bir kez görmüştüm. peşine düşmüştüm. metroda yaklaşık 23 durak gittim. nasıl kötü göründüğü biliyorum. ama nasıl olduda işte öyle oldu. neyse takip sonrası yanına gitmeye karar verdim. daha sonra gittiğim zaman o olmadığını anladım. bu nasıl bir aşktır bilmiyorum. tutulmuştum.daha sonra ertesi gün bu duruma üzülüp yanına gitmeye karar verdim. ve direk seni seviyorum dedim. daha sonra sevgili olduk. orası ayrı güzeldi. ama aşık olduğumu nasıl anladım size anlatayım. öncelikle yukarıda yazdıklarım varsa bilinki ilk aşamasındasınız aşkın. yol yakınken size tavsiyem dönün. aşsız yaşanmıyor diyorsanız aşkla yaşayın da görün. aşk bence bir bumerang. bu bunerangı attığınız zaman önce başkasına vurur. daha sonra dönüp tekrar size zarar verir. aşk acıdır. zordur. insanı eritir. ben mesela aşık olmadan önce 75 kiloydum. şimdi ise 70 kiloya kadar düştüm. aşksız kalmayın diyenlere aldırmayın. aşksız kalın dostlar. aşk yorar adamı. zarar verir.aşık olduktan sonra reflu gastrit ülser oldum. tüm mide hastalıkları sıkıntıya bağlı olarak oldum. aşka inanmayın

0

ben bu soru hakkında kendimden bahsecek olursam eğer bir kıza aşık olursam onu takip ederim gülüşünü konusmasını her şeyini merak ederim nasıl bir kişi olduğunu etraftakilerine sora sora öğrenirim acaba doğru kişiyemi aşık oldum diye doğru kişiyse eğer aşık olduğum insan o kıza yavas yavaş acılırım onunda bende gönlü varsa eğer benimle birlikte olmaya başlar mutlu mesut yaşayıp gideriz :)

0

insan aşık olunca gece gündüz 24 saat o kişiyi düşünür. rüyada gibidir gündelik hayattaki işler angarya gibi gelmeye başlar.bulusma saati gelmek bilmez.ayrilik saati de çabucak gelmiş gibidir.gozbebeklerimiz daha parlak olur,cildimiz canlanır,ruhumuz kıpır kıpırdır.dis dünyaya kapatırız kendimizi olanca ilgimizi aşık olduğumuz kişiye yöneltiriz.kalbimiz yerinde çıkacak gibi olur.hatta bazen taşikardi bile geçiririz.kendimize daha iyi bakarız.kilo vermeye çalışır saçlarımızı yaptırırız.asık olmak iyidir ama çok sarsıcı ve yorucudur.üstelik kısa sürer.

0

kendinden daha çok sevmektir,daha çok değer vermektir,yaninda yokken onu özlemektir,onun yanindayken kendini huzurlu hissetmektir

0

aşk:kendinden vazgecmektir sevdiğin
kişinin yüreğinde sözünde nefesinde yeniden hayat bulmaktır. onun özünü kabullenip o olmaktır
aşk :bir sihirdir etrafinda dolaşan renkli yıldızlardan oluşmuş gözle değil ancak gönülle görülebilen bir sihirdir.
aşk :bir yolculuktur.kendi yüreğinden başka bir yüreğe zor ve çetin bir seyahattir
aşk :kalbi acıtır acıtır çünkü yokluğun en dayanılmaz halidir.
aşk :eninde sonunda biten bir duygudur.aşk değişir değiştirir başka bir kılığa bürünür sevgiye nefrete hiçliğe öfkeye dostluğa döner. aşk finalde senin seçtiğin başka bir hisse emanet edip gider gitmelidir çünkü sırada aşık olmayı bekleyenlerle buluşacaktır.
aşk :herkes kendince anlatır.aşk kendini aşık olanlada şekillendirir.kıvamıni lezzetini değerini girdiği kalpte bulur.o yüzden nekadar anlatsamda aşk anca yaşanınca anlaşılır.