0

bence erkekler kadınlar gibi cin fikirli olmadıkları için kandırılıyor, kadınlar daha ince dusunurler

0

erkekler kadınlara gore detaylı dusunmezler. en ufak bir ilgide cinsel eğilimleri olabiliyor. hele bu işve, cilve konularında hemen olmasa bile er ya da geç yelkenleri suya indiriyorlar.

1

çünkü gerçekten bir kar amacı gütmeden istenileni yaparız ve değer verirsek her zaman arkasında dururuz kandırılmaya devam bile edilse vazgeçmeyiz.

0

bu sorunun cevabı çok kolay. kimisi çok bariz bir şekilde arzularinin kurbanı oluyor o sebepten çabuk kaldırılıyor. kimileri aşırı hirslarina yanılıyorlar. bu kısmı da gerçekten çok şey yaşamış oluyor ki artık birilerine gerçekten güvenmek istiyor inanmak istiyor bu yüzden dolayı da hep çok kolay kaldırılıyor.

0

erkekler kadınlara göre daha basit düşünüyor .kadınlar istedikleri şeyleri dolaylı yollarla fark ettirmeden yaptırıyorlar. erkeklerin ruhu duymuyor bu yapılanı . onlar toplumsal olarak ev geçindirme , güçlü olmak gibi sorumluluklara sahip olduklarından , bu gibi şeylere kafa yoracak vakti pek bulamıyorlar . bu yüzden çok çabuk kandırılıyorlar .

0

erkekler genel olarak kadınlara göre duygusal oyunlar konusunda yeteneksizdirler.olaylara daha düz bir görüş açısıyla bakarlar.dolayısıyla da kolay kandırılabilirler.

1

hepsi kolay kolay kandırılmıyor. bazıları da gerçekten çok saf oluyor. erkeklerin çoğunun aklını güzellik ve cazibe uçuruyor. dış güzelliğe önem veren ve kendine güveni olmayan erkekler kandırılmaya çok müsaittir.

0

bir hoş söz söylüyorlar sonra erkekler yelkenleri suya indiriyor.

0

erkeklerin çabuk kandırıldığını nereden çıkardınız ki ?? bence kesinlikle ne kadın ne erkek kolay kolay kaldırılamaz. bilinçli olarak kandırılmış gibi görünürler sadece.

0

erkekler kadınlar tarafından jabdırılmaya meğlli insanlardır. kadınların güzelliği v e hoş sözleri onları aklını başından almaya yetiyordur.

0

işlerini biliyorlar birde kadınlar saf saf ben hiç saf olmadım beni kimse kandıramaz ben kanmam cnku her seni seviyorum diyene