2

neden her soruya cevap verme gereği duyuyorsunuz?

hakkında fikir sahibi olmadığız konularda cevap vermeseniz diyorum. en azından o konuda fikri olanlar cevap yazsın, hem doğrusunu öğreniriz hem de hak eden %5 daha fazla puan alsın

9 cevap
0

ben her soruya cevap verme gereği duymuyorum sadece benim bilgim dogrultusundakilere ilk sıraya aliyorumki kazanc olarak daha hızlı yol kat edeyim yoksa burda boşuna cabalariz ayrıca tabiki burda her soruya neden cevap veriyorsunuz diosunda sorulara cevap vermezseniz nasıl kazanacaksınız tabiki verilcek soru soranlar bosunami emek verioyor bence en güzeli hepsine vermektir bildiğinden başlayarak dicem bu.

0

para için yapılıyor olabilirmi. bir düşünsenize. para için sallamasyon cevaplarda veriliyor. buda site yönetiminin işini zorlaştırıyor. halbuki daha az yanlışlı bir cevap yazsak. yanlış yapmamaya çalışırsak site yönetiminide yormamış oluruz. kazançlarımızı alın terimizle almış oluruz. hileden kimseye fayda gelmez.

2

sahiden, bilmiyorum, ben yapmadım, fikrim yok yazmak size ne kazandırıyor. ya da yazmak istiyorsanız bir bakıp araştırmak gerekmez mi. böyle cevaplar çok gereksiz oluyor soru altında.

1

hakkında bilgi sahibi olmadığım hiçbir soruya cevap yazmıyorum.

1

ben bildiğim sorulara cevap veriyorum, bilmediğim sorular olunca internetten araştırıp kendi cümlelerimle cevap veriyorum.

0

para kazandigimiz icin olabilir mi? o kadar %5 lik fazla kazanci dusunuyorsan sorumani tarafindan sorulan altin sorularda takil. onlar en az %6 en fazla %20 daha fazla kazanç sagligor.

1

hakkında bilgi sahibi olmadığım hiç bir soruya cevap vermiyorum.
genellikle duyduğum bildiğim veya cevabından emin olduğum soruları yanıtlıyorum.

1

para para para bundan başka hiçbir neden yok miktar az ama olsun kazanç kazançtır.:)

0

sence para kazanıyorsun o bakımdan olabilir mi ?