0

genel olarak tecavüz konusunun, yıllardan beri süregelen türk toplumunun cinselliğe kapalı olmasına bağlıyorum, nasıl ki susuz kaldığınız bir durumda (acil olan bir durum) artık abes olarak gördüğümüz "idrar içme" eylemime başvuruyorsak, cinsellik gibi önemli bir ihtiyacın karşılanamaması da maalesefki taciz ve tecavüzlerle sonuçlanıyor, insnımız cinsellik konusuna biraz daha yumuşak yaklaşsa, böyle durumlara gerek kalmayacak gibi, tabii sapık ruhlu insanlar herzaman olacak ama, eskiye göre toplum cinselliğe soğutuluyor ve aynı şekilde tecavüz haberleri daha da fazla artıyor, ikisi arasında ki bağlantıyı umuyorum ki anlatabilmişimdir.

0

ben bu durumların eskiden beri geldiğini düşünüyorum. ama eskiden bu kadar sapkınlık mı yoktu yoksa sosyal medyanın etkisiyle mi bu kadar gün yüzüne çıktı bende anlamış değilim açıkçası. ama bu kişilerin kesinlikle hapishanede barındırılmayıp bir psikolojik tedaviden geçmeli ve kamu cezası verilmeli diye düşünüyorum. çünkü bu adi heriflerin içeride yatıp çıkması demek, bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmamak demek. yani böyle biri olduğuna dair vücudunun görebileceğimiz bir yerine de dövme gibi bir işaret konulmalı… ve psikolojik tedavi görürken tamamen çocuk parklarından uzak tutulmalı. ve ömrünün geri kalanında da çocuk parklarından uzak kalmalılar. yani bunlar içeri alınırsa beslenip çıkacak. birnevi “iyi birşey yaptın, gel sen burada biraz dinlen” demiş gibi oluyor. bu sadece çocuk tecavüzcüleri için değil, tüm insanlara, hayvanlara karşı yaptıkları taciz ve tecavüzcüleri içinde geçerli olmalı. psikolojik tedavi gördüğü gibi aldıkları kamu cezasının da ağır olması gerekir. yani yaptığı şeyin bir bedeli olacağını bilmeli. yakalanırsam ne olacak ki yatar çıkarım en kötü diye düşünebilirler açıkçası. bence devlet büyüklerimizin bu konuda bir an önce birşeyler yapmasını isterim açıkçası.

0

yanı bana kalırsa idam gelmesini gerektiğini düşünüyorum çünkü bunu hata olarak kabul edemeyiz hadi ettiler adamlar ceza yatıp geri çıkıp tekrar aynisini yapıyor bu hata degil alışkanlıktır ;)