0

bence bunlardan biri öğretmenliktir. öğreten insan hem bildiklerini pekiştirir, hem de insanları eğitir. aynı zamanda yeni şeyler de fark edebilir. bestecilik de zevkli bir meslektir.

0

yarışçı olmak şahsen ben pistlerde olmak isterdim hız yapmayı ve arabaları seviyorum baya ilgileniyorum arabalarla ilgili baya bi bilgimde var yarışcı olmak istiyorum ama araştırmalarımda öncelikle baya bi para gerekiyor kurslar derken eğitimler derken hocaya para arabaya para yarış ekipmanlarına para o kadar parada verilir aslında verilmeyecek miktar değilde kimse kolay kazanmıyor o parayı hem önüme engeller çıkar o parayı vermeye kalksam o yüzden hayal olarak kalıyor şuan istemediğim bi meslek yapıyorum hemşirelik mesleğe laf atmıyorum kutsal bir meslek gerçekten ama ilgim yok işte umarım herkes istediği işi sevdiği işi yapar mecbur kalıpta istemediği mesleğe para için çalışmak kötü bişey rabbim herkesin yardımcısı olsun :)

0

kişilerin zevkleri farklıdır.
insan severek yaptığı işten zevk alır.
bu öğretmenlik,doktorluk,futbolculuk,ticaret ve mimarlık olabilir. dediğim gibi bizim hoşlanmadığımız meslek dalları bize zevk vermezken bir başkasına zevk verebilir.

0

herkesin zevkleri, sevdiği şeyler farklıdır. e doğal olarak sevilen işler de değişir kişiden kişiye göre. bana göre okumak, araştırmak, yazmak zevklidir, başkasına göre bir kod yazmak, fotoğraf ya da film çekmek, diğerine göre çizim yapmak...

0

severek yaptığımız her iş zevkli gelir bize.

0

buna örnek olarak sanırım futbolculuğu söyleyebilirim.hem devamlı surette spor yaptıkları için sağlıklı kalıyorlar ve sağlıklı besleniyorlar hemde iyi para kazanıp hayat standartlarını yüksek tutuyorlar.