1

bence insandır geceyi bekleyen. çünkü insan gece sessiz sakin ve bir şarkı ile hüzünlenir yada mutlulukla hüzünlenir. ve o hüzünle ağlamaya başlar. o geceleyin ağlarken kimse sana neden ağlıyorsun diyen yok. bu sebepten dolayı insan geceyi bekler ve hüzünlenir.

2

bence insandır hüzünlenmek için geceyi bekleyen. gece sana karışan yok. ağladığında neden ağlıyorsun diyen yok. ağladığını gizlemek için bir sebep yok. çünkü herkes uyumuş oluyor :)

0

gece insanı hüzünlendirir. gece herkes gittiğinde tek kalan sensin gerçek sensin aslında ve kendinş sorgulamaya başladığın an bu anlardır.

0

gecenin getirdiği sessizlik ve yalnızlıktır aslında insanı hüzünlendiren

0

tabikide insandır geceyi bekleyen huzun sağatı gunu gunduzu olmayan bır cefa

0

ne gecedir insanı huzunlendiren ne de insandır huzunlenmek için geceyi bekleyen. insan huzunlendikce yaşadığı olaylardan ve karşılaştığı acılardan kimse gormesin diyerek acısını gizlemek için geceyi bekler dışa vurmak için sadece.

0

insandır huzunlenmek için geceyi bekleyen insan geceleri ağlar yalnız kalmak ister bu her insan için geçerli insan geceyken düşüncelerini döker ortaya

0

hüzünlenmek için geceyi bekleyenlerdenim şahsen, zaten geceler fazla anlam yüklü yada ben öyle hissediyorum bilmiyorum .anlamlı gelir bana,sessiz,sakin , huzur dolu ...

0

bence insandir huzunlenmek icin geceyi bekleyen :)