0

bu konuda hiç eğip bükmeyeceğim kesinlikle duygu insanıyım mantık tabii ki hayatta çok önemli bir şey ama her zaman duygusal zekanın duygu boyutunun önemine inanırım çünkü en basitinden mantıklı düşünebilmek için bile sakinlik duygusuna ihtiyaç vardır temelinde sevgi olan her şeyin bir çözümü olduğuna inandığım için duygu insanı olmaktan çok memnunum ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.

0

mantıklı davranırım ama genelde yani bazı durumlarda da duygularını ön planda koyuyorum yani ister istemez için bazı durumlarda içimin sızladığıcağı bir durum yoksa mantıkla yürürum kararlar verırım onun haricinde mantık la haraket edrım içimi acıtıcak şeyse duygularımı hareket etmeyi tercih ediyorum çünkü sonradan üzüleceğini bildiğim bir şey yapma

0

kendi içimde tabii ki duygusal bir insanım. yalnız kaldığımda mantığımı asla aramam. önemli bir ortamda ve hayatım söz konusu ise duygularımı bir kenara atmadan mantığımla hareket ederim.

0

konu başkanının olunca duygusal ve mantıksal davranabiliyorum ancak konu kendime gelince duygularım daha ağır basıyor.

0

ikisi de diyelim.aşk konusunda duygu insanı olmak bazen yanlış kararlar vermenize neden olabiliyor.bu da insanı adeta kör ediyor.o yüzden hem mantıklı hemde duygulu yaklaşmakta fayda var.

0

hem mantık insanıyım hem duygu insanıyım. ancak işin içine aşk girince mantık diye bir şey kalmıyor. tüm mantıksızlıkları mantıklı zannediyor insan.

0

genellikle duygular doğrultusunda yaşayan ama iş karar vermeye gelince mantığını kullanan biriyim.

0

yani genellikle ben hem mantık insanıyım hem de duygu ama bazı yerlerde duygu mantığı mı basıyor yani ikisini bir arada tutarsak en çok duygularımla hareket ediyorum tabii ki mantığını da kullanıyorum ama bana hep doğru yolu gösteren ve beni hep iyiye götüren duygularım.

0

ben daha çok duygu insanıyım. aslında şu aralar biraz da mantık insanı olmaya başladım desem yeridir. çünkü yaş aldıkça duygularımdan kopmaya başladım..hayatta duyguya yer yok. hayatta mantıklı olan seçimler yapacaksın..

0

ikisinden de tamamen olmamali bence ikisinide dengeli yaşamali

0

herkes kendi adına mantık lı ama geneli olarak mantıklı düşünmeyiz duygularla hareket ederiz
ama kendimce mantık duygular saptırır bazen örneğin aşk

0

mantık insanı olarak lanse etsem bile çok duygusal biriyimdir...

0

mantığımı kullanırım ama duygusuz da olmuyor. ikili ilişkilerde genellikle duygularıma yenik düşerim mantığım geri planda kalır.

0

genelde mantığımı kullanırım gerektiği yerlerde ise duygularımı tamamen mantık kullanırım duygusuz olurum

0

ortaya karışık yeri geldiği zaman mantığımı dinlerim yeri geldiği zamanda duygularımı dinlerim.

0

ham mantık hemde duygusal bir insanım . aslında duygularımla hareket eden biriyimdir duygularımı kontrol etmekte zorlanırım . fakat öyle bir an gelir ki onca duygunun içinde birden bire mantığın devreye girer ve bir karar veririm mantıklı şekilde hareket etmeye başladım . yani bu konuda oldukça karışık bir yapıya sahibim . hem mantığıyla hemde duygularımla hareket ederim .

1

duygularıma daha çok önem veririm ama her alanda değil tabii ki. mantığın ağır bastığı zamanlarda olur. özel hayatımda daha çok duygularımla karar verirken, iş hayatında mantıklı karar veriyorum.

0

yerine göre mantık insanı yerine göre bu duygu insanıyım. ancak duygular bir yerden sonra işe yaramadığında kesinlikle mantığım hangi yolu gösteriyorsa o yolda yürümeye devam ederim. çünkü duygularınızla hareket ettiğimizde bazen yanlış kararlar olabiliyoruz ve eğer bunun farkına vardıysam mı kesinlikle o işe son noktayı koyar ve daha fazla geç olmadan mantığınla hareket etmeye çalışırım. ama dediğim gibi her ortamda mantık ya da her ortamda duygusallık işlemiyor. eğer sevmediğin bir insan söz konusu ise ona karşı çok da fazla duygusal yaklaşımlarda bulunamıyorum. özetleyecek olursak eğer yüzde 55 duygu insanıysam eğer yüzde 45 te mantık insanıyımdır herhalde.

0

aslinda ben kendimi mantik diye biliyordum ama megerse isin icine duygu girince,mantik felan kalmiyormus.

0

kendimi mantık insanı sanan ama bariz duygu insanıyım bence . mantığımla ilerlerken duygum anında önüne geçiyor mantık falan kalmıyor ortada .