0

bir olayı yakından görmek isteseydim yani olaya şahit olmak izlemek isteseydim bu herhalde kurtuluş savaşı olurdu. kurtuluş savaşında vermiş olduğumuz mücadeleyi ozaman ki zorlukları kendi gözlerimle görmek isterdim. gerek ssvaştayken gerek cephe de gerek insanların köylerin de yaşam alanların da. her yerde olmak isterdim o dönemde ve o anlara canlı canlı tanık olmak o anları yaşamak görmek isterim. mustafa kemali ismet paşayı diğer kurmayları istanbul hükümetini hepsini birer birer görmek isterdim. kul olup uçsam ozaman giysem keşke o kadar merak ediyorum yaşanan olayları kitaplardan ziya de bir de gözümle görmeyi ve yaşamayı isterdim

0

geçmiş görmek istediğim iki şey var biri istanbul’un fatih’i gemiler karadan nasıl yürütüler nasıl bir plan proje yaptılar nasıl ele geçirdiler çok merak ederim bir diğeri ise mısır piramitleri onları nasıl o devirde inşa ettiler çok merak ediyorum o taşları nasıl taşıdılar en tepeye nasıl bir süreç oldu çok merak ediyorum

0

çanakkale savaşını oradaki yiğitliği kurtuluş savaşının inancını görmeyi hissetmeyi isterdim.

1

geçmişten bir olayı görmek isteseydim.. oğlumun nikahını tekrar görmek isterdim.. sonradan düşününce unuttuğum eksiklikleri yapmamak adına..

1

geçmişe dair bir olayı görmek isteseydim, bu üniversiteyi kazandığım o gün ve o an olurdu? tekrar yaşamak isterdim. daha doğrusu tekrar o yıllara dönmek isterdim.

0

atatürkün cumhuriyet ı kurduğu dönemi görmek isterdim

0

istanbul fethi kesinlikle o zaman da yaşamak isterdim

0

babamın ölüm anından 5 saat öncesini görmek isterdim .görmek için nelerimi vermezdim ki keşke mümkün olsa ,keşke gidip görsem.

0

geçmişten bir olayı yakından görmek isteseydim ya istanbul’un fethi yada çanakkale savaşını görmek isterdim.

0

ahahahhaa çocukken yeşimim kazıklardı galiba ya