0

nimettir söz soylenmez ama kardesim çinlilerin yaptıgı yemekler falan imkanı yok yenılecek cınsten degil.aynısı asyalıların cogu ıcın gecerli bocek canlı ahtapot cig balık yıyor insanlar.boylesi bir yemek kültürü olabilirmi yav .ben asla yemem denedim bir daha asla denemem.asya yemeklerinden kültüründen uzakta anadolu ve ortadogu kültürü ile yasamayı sevıyorum ben.bizim yemeklerimiz ve kültürümüze asıgım.asya kültürü ve yemekleri uzak olsun bizden.

0

hayır iğrenç ben denedim denemez olaydım berbat bişey ya türk yemeklerimizin canını yerim valla o ne öyle ya nasıl yiyiyorlar.sonra bizim ülkeye gelip turkiş kebap demeyi biliyorlar tabi o yemeklerden sonra kebabı al başına koy bence asla tercih etmem ya.

0

ben hiç çin yemeği yemedim denemeyi de düşünmedim.

0

ezogelin çorbası olmuştur ilk defa yemiştim

0

denemediğim için sevmiyorum demicem ama beni cezbetmedigi için hiç tercih etmedim

0

seviyorum ya aslında hani tamamen çin değil benim zevkim daha çok japon mutfağına kayıyor.

0

çinlilerin yemek kültürü bana itici geliyor. o böcükler, köpek eti yemeleri, cenin yemeleri, kurbağa bacakları falan... o yüzden de yemeğin içinde sanki böyle asla yemeyeceğim şeyler olabilirmiş gibi geliyor. muhakkak yemeklerin içindeki yiyeceklerle ilgili bilgi veriliyordur ama benim psikolojime ters bu işler. :)

türk mutfağı dünyanın en iyi mutfağı bence. üstelik yok, yok...kendi yemeklerimiz bana yetiyor.

0

daha önce çin yemeği yemedim.
şuan için yemeyide düşünmüyorum açıkcası.
aslında yeni tatlara açık biriyim,fakat çin yemekleri ilgimi çekmiyor.
miss gibi türk yemekleri varken başka yemeklere gerek yok.

0

sevmiyorum. eti ayrı pişirip sebzeleri ayrı haslayip soğuk soğuk ete katıyorlar. bize göre değil.

0

hayır ben hiç çin yemeği yemedim asla yemem yani aç kalsam bile ben türk mutfağının yemeklerinden şaşmam ve hep evimde türk mutfağının yemeklerinden pişer illa su ülkenin yemeğini yiyeyim yapayım öyle biri değilim herşeyden tiksinirim bilmediğim yemeği asla yiyemem anca bildiğim yemeği yersem karnım doyar benim onun için. yemem japonca. çin'de, hindistan asla yemem