0

evet ablam var, eskiden çok fazla tartışır ve kavga ederdik ama artık insan özlüyor bee...

0

ben ablayım benim ablam yok kardeşlerim var abla olmak güzel bişey

0

ablam var bir tane. iki kiz kardesiz :) kucukken surekli atisirdik, kavga ederdik ama simdi pek yok oyle durumlar. :)

1

benden bir yaş büyüğüm ablam var.. genelde adınla hitap ederim abla demem.. kuşadası'nda o yaşıyor.. çok anlaştığımız söylenemez.. oysa çok isterdim çok çok yakın olabilmeyi.. ben herşeyimi herkese anlatırken o hiç bir şeyini paylaşmayan anlatmayan biridir.. düşünün eşinden boşanmıştı ben 4 ay sonra duydum.. o anlarda da tabii ben çıldırıyorum.. neden diyorum.. ben böyleyim diyerek geçiştiriyor.. sanırım eşinden boşandıktan sonra belki de mutlu evliliklerden kaçıyor onları görmek istemiyor.. bir arkadaşımın yorumu bu olmuştu.. yine de kan bağımız var işte..

0

ablam var cok anlaşamasakta:) bir kiz kardesim olsun isterdim

0

evet bir ablam var ne kadar çok kavga etsek anlaşamasakta iyi ki var :))

0

5 kardeşiz. en büyükleri benim. ama ablam yok. olmasını isterdim.

0

evet ablam var. her türlü konuda bana yardımcı oluyorlar. ablası olmayanlara çok yazık.

0

ablam yok olmasini isterdim nedeni ise bi abiye gore daha duygusal daha kardeslik baglarina sahip olmasi

0

ablam var iyi ki var herşeyi paylaşabiliyorum beni çok iyi anlıyor da hiç merak uyandırıcı bir soru değil daha öğretici sorular mı sorsan ?

0

biz dört erkek kardeşiz. ablam yok ama olmasını çok isterdim. çünkü ne kadar abin ve erkek kardeşinle her şeyi konuşabiliyor olsan da bazen birbirimizin konularına hani tepki verebiliyoruz, ben onu istemiyorum sakin sakin konuşup, o konu hakkında bir çözüm yolu bulmak isterim. ablalar abilere göre daha sakin yaklaşıyor, sakin sakin dinleyip, o konu hakkında kardeşine çözüm yolu buluyor. bunu bildiğim için arada anneme takılmadan edemiyorum, şu benden önce olan oğlanlarını ah bir kız doğursaydın nolurdu diyorum.

0

ablam yok olmasini isterdim ne yazikki ikizim var anlaşamiyoruz mlsf

0

üç tane ablam var ve iyi ki de varlar. mükemmel bir zenginlik.

0

manevi bir ablam var evet olduğu için değil gerçekten çok şanslıyım.

0

ablam yok. olmasını da istemezdim galiba. çünkü ben evde hep kardeşlerime büyüklük taşlayan tarafım. benden büyük bir ablamın olup bana büyüklük taslamasini da istemezdim galiba.

0

ablam yok ama hep bir bacım yada ablam olmasını isterdim iç tatmadım ama o duyguyu güzel bir duygudur

0

ablam var, benden küçük kardeşim de var. küçükken her ne kadar kava etsek de ablam ile, büyüdükçe insan anlıyor abla-kardeş olmak ne demek diye.

1

bir ablam yok ama olmasını isterdim. abla demek her şeyiyle sana destek olan yardım eden kişidir. annenden sonra seni en çok seven kişi ablandır. bir sorunun olduğunda sana en çok yardım eden kişidir abla. bu yüzden bir tane ablam olmasını çok isterdim.

0

ablam yok kendim anlatım iki kardeşim var ablam olsaydı çok kavga ederdik benden dayak yerdi bencs böyle daha iyi anlamda yok abimds en büyükleri benim