0

siz bu soruyu sorduktan 1 ay sonra fenerbahçe futbol takımı ersun yanal gibi kaliteli bir hocayı takımın başına getirdi. bana göre bu karar gerçekten çok güzel bir karar oldu diye düşünüyorum. çünkü tüm taraftarlar ersun yanal'ın yollarını gözlüyordu diyebilirim. umarım ersun yanal taraftarların beklentisini karşılayabilir. ve fenerbahçe'yi istediğimiz fenerbahçe haline getirebilir gerçekten taraftarlar olarak fenerbahçe bizleri çok üzdü diyebilirim özellikle ali koç'tan bu kadar başarısız bir sene geçirmesini beklemiyordum. benim bildiğim kadarıyla yeni başkan her zaman başarılı olur ancak ali koç başarılı olamadı bana göre ali koç bunlardan tecrübe kazandı diye düşünüyorum. önümüzdeki senelerde fenerbahçe futbol takımı çok başarılı olacaktır diye düşünüyorum. umarım bu senede en kötü lig'de ilk 8 içerisinde girebiliriz.

0

fenerbahçe futbol takımı bence şuan koemanla devam etmeli koeman oyunculara güven sağlıyor en azından cocudan daha iyi oynuyor özellikle valbuenayı takıma kazandırdı ve valbuena takım için çok yararlı bir futbolcu oldu attığı gollerden ve yaptığı asistlerden bunu anlayabiliriz cocu freyi oynatamıyordu ancak koeman freyi ilk onbirin vazgecilmez isimlerinden yaptı ve frey cok iyi oynuyor golde atıyor dediğim gibi lige ara verilene kadar koeman basımızda kalmalıdır eğer lige verilcek araya kadar başarılı bir performans sergilerse ve galibiyet serisi yakarlasa bence bu sene devam etsin nede olsa sene gittti en azından yeni teknik direktör getirip sözlesme imzalamayiz zaten şuanda iki hocaya para ödüyoruz üç hoca olsun istemem o yüzden koemana şans verilmeli ve devam edilmelidir bunlar benim düşüncelerim nede olsa ali koç ne derse o olucak.

1

yeni teknik direktörü fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü çok iyi film coco dan bir kadını ersun yanal'dan da iyi bence bence takımın başında bir süreliğine kalmalı ve bundan sonraki denemelerinde başarısız olursa bir şekilde gönderilmesi gerekir ama başarılı olursa kalsın takımda iyi bir teknik direktör 200 görünüşü ifadesi konuşmalarıyla bunu hak ediyor

0

fenerbahçe kendini düzeltmeli yeni yeni futbolcular almalı artık eski futbolcular yok onun için güzel oyniyamiyorlar kendilerini düzeltip kümeden çıkıp yükselmeleri lazım fenerbahçeliler. yuorubede bile kendileriyle dalga geçiyorlar kümeye düştük diyerek ;) bende fenerbahçeliyim ama eskisi gibi değil çünkü eski futbolcularından yok.