0

sahaflardan kitap almanın ayrıcalığı eskiye götürür bizi ve başka hayatlara dokunuruz belki kim bilir kimledin elinden geçmiştir o sayfalar kim bilir ne hüzünlere şahit olmuştur. bir kitaba sadece kitap olarak bakmamak gerekir onda bir hayat vardır ve sahaflarda bunu fazlasıyla görebiliriz. ve önemi olarak da aradığımız eski kitapları onra bulabiliriz artık basımı yapılmayan, ya da elimizdeki bir kitabı başka bir kitapla değiştirebiliriz bu yönden benim için önemi çok fazla.

0

sahaflarda satılan kitaplarda bir yaşanmışlık, başka bir insanın dokunmuşluğu, belki altı çizilmiş iki satır vardır. bence çok daha manalıdırlar.

0

sahaflardaki kitapların daha önce birçok kişi tarafından okunan kitaplar olduğu için anılar biriktirdiğin den bahsedilir ancak ben oldukça bakteri biriktirdiklerini de düşünüyorum o yüzden sahaftan kitap almayı tercih eden biri değilim kimin hangi hijyen koşulları içerisinde o kitapları ellediğini bilemeyiz ya da birinin aşk hikayesi beni ilgilendirmiyor kitabın üzerine aldığı notlar vesaire ha kitabı yazan kişinin üzerine notlar aldı bir kitapsa bunu okumayı elbette isterim ancak alelade kişilerin kirli elleriyle dokundukları kitapları almak bana göre bir iş değil

0

bazı insanlar eski kitapları daha çok seviyor, o kitabın içindeki yaşanmışlıkları, izleri bulmaktan zevk alıyor, kimisi daha uygun fiyata bulduğu için tercih ediyor, kimi de ortamını daha mistik buluyor. o yüzden tamamen bir tercih meselesi diyebiliriz.

0

merhabalar ben bu durumu şu şekilde düşünüyorum sahafların kitap almanın en büyük avantajı diğerlerine göre biraz daha uygun ve iyi fiyatları olmasıdır.

0

sahaflarda kitapların daha uygun olduğunu biliyorum sadece

0

simdi kalkin bi kitapciya gidin iceriye bir girin adam sizi sanki kazanc kapisi gibi goruyor. tabi sozum meclisten disari. fakat sahaflara gidin bir bakin orada ki ambians bambaska

0

bugün günümüzde e-book ların yaygınlaşmaya başladığı bir ortamda kağıt baskılı kitaplara ilgi belki azalmaktadır ancak kitabı böyle okumanın, üzerini çizmenin, kenarı kıvırmanın, satır aralarına not almanın hazzı başkadır ki hele bu kitap sahaftan alınan eski hatta ilk basım kitapsa ve bizden önce okuyan kişinin anılarına dair de izler taşıyorsa işte sahaftan kitap almanın ayrıcalığı budur.

0

sahaflara giderek bir kitap hakkında okumak için bilgi ve öneriler daha da sağlıklı geliyor orada ki ayaküstü muhabbet bile oraya gidip kitap alır gibi yapacakmışcasına bile çok değer.sahaflarda ki kitap kokusu muazzam, bazı yerler paran çıkışmasa bile kolaylık sağlıyor.

0

sahaflardan şimdiki kitapçılarda bulunmayan orijinal yada ilk baskı kitaplar bulunabilir. hem içinde belki daha önce okuyandan kalma hoş bir sürpriz bile olabilir

0

sahaflardaki ortamı her zaman sevmisimdir.normal bi kitapçıda olmayan şeyse eskiligin o güzel yansıması olarak gözümüzün önünde durmasidir

0

sahafçıdan kitap almak çok değişik bir mutluluk veriyor bana. kitapların o kokusunu almak beni çok mutlu hissettiriyor.

0

benim için ayrıcalık kısmı sahafa aittir.kitapları seven onlarla ekmegini kazanan ve onları okuyan biri zaten ayrıcalıklı bir konumdadır.evet sahaftan kitap almak daha iyidir.daha ucuzdur.daha kitabı elinize aldığınız an kitabın kokusu sizi etkiler.alışveriş merkezlerinin curcunasından uzakta dingin bir kitap almak isterseniz doğru sahaflara gidin.

0

sahaflardan kitap almak özellikle bütçe açisindan daha uygun olacaktir.. ama ayricalik midir orasi kişiye göre değişir.

0

sahaflardan kitap almak hem uygun olur hemde bulamadığımız çoğu kitapları buluruz. en önemlisi sahaflarda bazen kitapların kısa hikayelerini veya eline geçen kitapları aldıklarındaki enteresan hikayelerini dinleyebilirsiniz. onlar kitabı satarlar fakat aslında onlarda birer kitaptır.

0

eski basım olup piyasada bulamayacağınız kitapları kolaylıkla bulabilirsiniz.

0

internetten sipariş veriyorum konu hakkında bir fikrim yok

0

ben hep internetten sipariş veriyorum bu konu hakkında bilgim yok :(

0

tabi ki de vardır piyasa bulamayacağınız kitapları bulabiliriz

0

sahaflardan kitap almak normalde alacağın fiyatın biraz daha ucuzuna alınabilmesidir veya edineceğin bilginin farklı kaynaklardan daha hızlı şekilde ulaşılmasıdır.