0

hayatta beni şaşırtan en büyük olay yakın bir arkadaşımın hatta dostum dediğim bir arkadaşımın lezbiyen olmasıydı yıllarca arkadaşlık ettim ama bunun farkına varmadım asla kesinlikle sürekli soruyordum neden bir arkadaşın yok ,neden bir sevgilin yok ,güzel kızsın ,neden şöyle yapmıyorsun ,neden böyle yapmıyorsun ,sürekli bunu dile getirirdim oda bu tür sorulardan hep kaçardı ve sürekli kızları beğendiğini söylerdi dben de içimde kötü niyet yok ve kıskançlık barındırmıyor bu yüzden karşımdaki insanı beğeniyor diye düşünüyordum ama olay gerçekten çok farklıymış böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.ve onu birgün bir kızla el ele görmüştüm o kadar saftım ki aa kız kardeşin mi demiştim :)) oda hayır sevgilim diyince çok şaşırdım hatta şok oldum hıı anladım hadi görüşürüz diyip uzaklaşmak zorunda kaldım tepkimi görmesini istemedim her ne kadar geniş düşünüp ,olabilir desem de insanoğlu ,anadolu çocuğu böyle şeylere şahit olursa ister istemez şaşırıyor yani.

0

çok sevdiğim bir arkadaşım vardı daha sonra annesini kaybedince psikolojisi bozuldu. çekip gitti teyzesinin yanına başka bir ile. defalarca aradım ama telefonu hep kapalıydı. internetten, bütün sosyal ağlardan araştırdım tek bir ize rastlamadım. üç sene sonra bir markette alışveriş yaparken karşılaştık. onu görünce çok şaşırmıştım. donup kalmıştım.

0

öyle şaşırdığım anılarım olmuştur ki bunları unutmak hakikaten imkansızdır. özellikle de üniversiteki yaşadığım anıları hiç bir şeye değişmem.

0

evlendiğim andı. ben evlendiysem herkes evlenir bence :)