0

buraya verebileceğim en güzel cevap çok fazlada çalışman gerekiyor. iyi bir üniversite okumak istiyorsan yapman gereken en önemli şey çalışmaktır

0

universite sinavina hazirlanirken guzel bir dersaneye gitmek isinize yariyacakrir veya ozel universiteler arasinda en kalitelisini secip girebilirsiniz.

0

iyi bir üniversitede okumak için çalışman lazm kardeşim bol bol çalışacaksın derslerine kendini dersine odaklicaksn iyi bir yerlere varmak istiyorsan bir süreliğine çevreden bile uzak durcaksn sadece derslere odaklanıp iyi bir üniversitede kazanmak için cabakicaksn kendine guvenceksin ben yaparım başarırim dicemde guvenjn oldumu kendine üstesinden gelirim zaten .

0

iyi bir üniversite okumak için lise başında n beri disiplinli ve düzenli hazırlanmak gerekiyor ama sanıldığı gibi asosyal bir şekilde değil.hepsini dengede götürmek ve hangi bölümü istediğinizi bilerek hazırlanmalısınız.

0

çok çalışıp iyi bir üniversiteyi kazanmanız lazım öncelikle.

1

iyi bir üniversite okumak için mutlaka öncesinde olan orta okul ve lise hayatımızda mutlaka çok iyi bir okul hayatı geçirmemiz lazım.mutlaka derslerimizi ön plana atıp derslerimize çok önem vermemiz lazım.tabiki sosyal hayatımız felanda olucak.fakat eğer iyi bir üniversite kazanıp iyi bir meslek istiyorsak mutlaka derslerimizi unutmuyalım.mutlaka her gün ders çalışmalıyız.bana göre günde en az 1 saat ders çalışmalıyız.çünkü günlük tekrar felan yapmazsak bilgiler kafamızdan uçabilir bundan dolayı mutlaka günlük tekrar önemlidir.