1

en iyi hissettiğimiz ve yaşamda en çok mutlu olduğumuz yaş aralığı kaçtır?

en iyi hissetiğimiz ve yaşamda en çok mutlu olduğumuz yaş aralığı kaçtır?

7 cevap
1

benim için çocukluk yılları. okul öncesi dönem hatta daha belirgin bir aralık vermemiz gerekirse. hiç bir sorumluluk yok, dertsiz, tasasız güzel günler.

0

bence tüm yaşlar güzel ama benim en çok özlem duyduğum yaşlarım 5 ile 10 yaş aralığım. yaşamım boyunca en çok o yaşlarda mutlu oldum. eski günleri hatırlamak anmak istediğim zamanlarda hep o günlere gitmek isterim. kardeşimle sokakta özgürce oyun oynadığım salıncakta sallandığım yıllarımı nerdeyse hergün düşünürüm. biliyorum çoğu insan için tuaf ama ben hep o yaşlarda kalmak isterdim. annem babam ve kardeşimle o küçük dünyamızda çok mutluyduk. eski resimlere baktıkça bu nedenle içimden hep ağlamak gelir. her defasında resimlere bakarken gözlerimi kaparım ve o günleri tekrar tekrar yaşarım. şimdi bile bu cümleleri yazarken gözlerim dolu dolu oldu. kim özlemezki çocukluğunu eski günlerini kardeşiyle oynadığı oyunları tek derdinin oyun olduğu o günleri o günlere geri dönmek için şuan neler verirdim. o günleri unutmamak için her hün hafızamda tekrar tekrar hatırlıyorum. fakat bazen unutacakmış gibi oluyorum be çok üzülüyorum. bu bir hastalıkmı bimiyorum ama geçmişe aşırı özlem duyuyorum.

0

bence en mutlu oldugumuz yas cocuklugumuzdur. :) dusunsenize yeterince masum ve gunahsizsiniz daha ne kadar mutlu olabilirsiniz :)

0

19 yaşım en güzel yaşımdı .yaşın 19 şarkısı çıkmıştı o zamanlarda dinleyip dinleyip mutlu olurdum .

0

sanıyorum 16 ve 19 yaş arası , insan 20 olup artırmaya devam ettikçe , yetişkin olmanın verdiği endişeden dolayı yaşlanmak istemiyor.

0

en fazla şuan olduğum yasa kadar geçen dönemi bilebilirim. ama 25 yaşından sonra en azından düşünceler oturuyor.

0

her yaşta mutlu olmak için özen gösteriyorum.