0

bir kere köpekle oynarken köpek bir anda beni kovaladı. bir anda çok korktum valla.

0

ben fare gördüm ..bir kere fare benden kaçıyor ,ve fareden kaçıyorum. bir yandan da ben çığlık attım. ben hayvanları seviyorum ama ben hayvanların hepsinden de çok korkuyorum. kuştan bile korkuyorum yani o derece hatta köpek bile görsem yolumu değiştiriyorum yani o derece çok korkuyorum hayvanlardan onlar benden kaçıyor ben onlardan kaçıyorum yani.

0

garip bir kedimiz vardı. bu olaya inanmak zor evet ama yine de anlatayım. ben çocuktum simsiyah bir yavru kedimiz vardı. annesi yok. çocuklar bulup bize getirmişler bahçede kedi bakıyoruz diye. annem de küçük diye evde bakmaya başladı. gelen giden yaşlılar hep uğursuz bu, kara kedi, neden eve aldın demeye başladı. tabi annem dinlemedi kediyi bırakmadık ama kedinin sırtında çizgi şeklinde bembeyaz tüyler çıktı. hatta annem bir yere sürtündü herhalde diye düşünerek kediyi sildi ama boya ya da başka bir şey değildi. çıkmadı. kedi bir süre o beyaz çizgi ile dolandı ve sonra o tüyler yine siyah oldu. ya döküldü ya da ne olduysa bilmiyoruz hiçbir zaman anlayamadık sebebini. komşular bile bu başka kedi mi demişlerdi. anneme göre ise, uğursuz dedikleri için bu bir işaretti :)

0

ben bir keresinde fare gördüm ben tüm hayvanları severim ama hepsinde de korkarım fare benden kaçıyor ben fareden kaciyom nereye kaçacağımi şaşırmıştim artk :) ama genellikle bu olayı hep köpekle daha çok yaşıyorum köpeklerden çok korkarım gerçekten yolumu değiştiririm evinin yolunu uzatrdim hep yada köpek gördüğümde babamı arardım köpek var gel diye :)

2

olmaz mı hiç. veteriner olunca insan anlatacak çok şeyi oluyor. öğrencilik hayatımda yaşadığım bir animdan bahsedeyim size. bir keresinde pencereden düşmüş bir kedi getirdiler kliniğe. arka ayağında topallik vardı röntgen çekilecek. ama sahibinden başka kimseyi yanastirmiyor yanına. sahibine bile saldırırken bizim yaklasmamiz bayağı bir korkutucu görünüyor gözümüze. neyse bir şekilde kediyi sakinlestirdik. röntgen çekmek icin götürüyoruz iki arkadaş. ben ensesinden tutup on ayaklarını gerdirirken arkadaşım arka ayaklarını gerdiriyordu. kedi bir hirlamayla debelenince arkadaşım arka ayaklarını birakiverdi ve arka pençelerini ellerime geçirdi. bunun üzerine o acıyla ben de bıraktım ve ön pencelerini de ellerimde gördüm. kedi resmen 4 ayağının penceleriyle ellerime yapışmıştı. acisi dayanılmazdı ama. bundan sonra kediden kurtuldugumda ilk isim arkadaşımı dövmek olmuştu.

1

benim yok ama anneannem köpekten korkup komşuya götürdüğü sütlacı kasesiyle köpeğin önüne koymuş :)

0

evet örümcek sokması yüzünden ayağımı kaybedecektim.