0

yaşadığınız en garip olay nedir?

normalde olmazı zor olan olsun

3 cevap
0

vallahi bir garip olayım oldu. küçüktüm o zamanlar o zaman izmir pınarbaşı'nda anneannem gile gitmiştik. teyzem, ben, dayım, kardeşim falan ormana çıktık işte dağa ondan sonra işte orada bir kulübe gibi bir yer var. bir baktık biz orada çiçekler falan toplayacağız bize birileri soba, boru ne buluyorsa bize fırlatıyor. bizi de bizimkiler de bizi korkutmuştu işte orada cadı var, cadı var diye gitmeyin diye meğersem oradaki çocuklar bize soba ,boru bilmem ne fırlattıyomuş.. yani bu olay bana göre çok garip geldi yani.

0

bir gün boş bir ev bulduk mahallede terk edilmiş. arkadaşlar ile eve girdik ve oturmaya başladık. soba falan vardı ev kış ayı olduğu için sobayı yakmaya karar verdik. neyse yaktık sobayı falan bir anda ruh çağırmaya karar verdik. neyse baya bir uğraştık falan bir anda geldiler. belkide gelmediler ama biz psikolojik olarak geldiklerine inandık ve bilinç altımızda bunu gösterdi bize emin diğilim. eşyalar kendi kendine hareket etmeye başladı ve garip sesler duymaya başladık. hayatımda yaşadığım en ilginç olay buydu sanırım.

0

bana göre yaşadığımız en garip olay dejavu olmaktır.abi rüyada gördüğün bir şeyi böyle sanki gerçektede yaşamış gibi olunca çok değişik bir his oluyor.