1

orta okul 6.sınıfta arkadaşla aynı sırada oturuyorduk. sonra aramızda bir tartışma oldu. ilk ben ona vurdum. sonra o bana yumruk attı. ondan sonra müdür yardımcısı çagırdı, bizi iyi bir güzel dövdü sonra okuldan atıyordu bizi son anda ben hocaya dedim biz daha ilk kez geldik dedim atılmadık. iyi olay ise bu sene oldu hayatımı birleştirecek insanı buldum. onunla çok mutluyum iyiki geldi.

0

bende ilk okul birinci sınıfa gidecem , okula ilk başlamışım. öyle zayıf , çelimsiz , içime kapanık bir çocuğum . okuma yazma öğrenecek kadar pek hızlı kapan biri değilim . bir gün öğretmenimiz vardı . öyle iki metreye yakın boyu vardı. sert mizaçlı , gür sesli bir adam . çocuklar için canavar gibi birşey . neyse tahtada yazılanı sordu bir arkadaşa o da cevap veremedi . arkadaşı azarladı , bende buna güldüm. sonra bana sordu. ben cevap veremedim , bana bağırdı orda kızdı . bende korkudan ağladım. çok sinir oldum o gün ailemi okula çağırdılar . annem geldi beni almaya eve gittik . sonraki gün beni okula bıraktı . o kadar çok korkmuştum ki annem beni okula bırakıyordu . bende peşi sıra eve gidiyordum tekrar . bu böyle devam ediyordu her gün , bir süre sonra devamsızlıktan sınıfta kaldım . sonra beni başka bir öğretmene verdiler . çok iyi yufka yürekli bir öğretmendi . okuldan kaçtığım için hiç pişman değilim . eğer kaçmasaydım ; okulu sevmez , okuyor olmazdım .

0

en iyi olay resim yarişmasında birinci olmuştum çok sevinmiştim gerçekten bütün okulun önünde takdir edildim. en kötü olay ise aptal bir kızın sırf saçlarımı kıslandığı için yakmasıydı baya yandı saçlarim herkes beni izliyordu günlerce ağlamıştım çok kötüydü .

0

iyisiyle kotusuyle okul hayati bam başkadır. o günlere geri gelmeyi çok isterdim

0

vallahi bi çok olay yaşadım okul hayatımda. toplamda üç tane okuldan atıldım. hangisini anlatayım simdi size.

0

arkadas edinmek birşeyler paylaşabilmek iyi şeyler

0

ıyı olaylar ne kadar kopya ceksemde hıc yakalanmadıgım...