0

ortaokulda en garıp olayım sevgılının ne oldugunu ogrenmem oldu arkadaşımn sevgilisi vrdı bende arkadaşı sandım yanyana geldiklerinde askm bıtanem faln derler bırbırıne tabı bemde arkadaşıma kızdım nie ona oyle seyler diyorsun dedım od sevgilim dedı bende ona dedımki bende senın sevgilinim banada de diye oda kızlar sevgılo olmz erkeklerle sevgili olur dedı anlamını ogrenınce kotu olmuştum en garıp hikayem bu

0

evet ortaokulda yaşadığım çok garip bir olay vardı dersin boş olduğunu zannedip içeriye bağırarak hoca bugün gelmemiş hepimiz dışarıya çıkalım eğlenelim gülelim diye bağırmıştım ama içerde boyu kısa olan bir hoca orada ve ben onu fark etmemiştim ders sonuna kadar tek ayak üstünde tahtada beklemiştim de bütün sınıf bana gülmüştü gerçekten çok acı bir durumdu asla olayı unutamıyorum.

0

okulu bikere terösitler bastı ben teröristler arkasından dolaş8p etkisiz hale getirdim sonra disiplin cezasü yedim

0

aşı gününde yaşamıştım ben en garip olayı.pek garip olmayabilir aslında ama o zamanlar garip gelmişti tabi.aşı olacağımız zaman hepimiz inmiştik aşı olacağımız yere.karşı sınıftan bir çocuk çığlık çığlığa ağlamaya başladı ve kimse susturamıyordu.biz sınıfça o çocuğa bakıyorduk.daha sonra sıra o çocuğa geldi ve çocuk kadınım elinden iğneyi alıp kadına sokmaya çalıştı.öğretmeni gelip tokat atmaya kalkmıştı çocuğa böyle olunca tabi bizde korktuk aynısını bize yaparlarsa diye ama allaha şükür o gün aşı olmuştum.

0

ben zaten şu an ortaokul öğrencisiyim. ama yine de paylaşayım bir garip anı. şimdi biz türkçe sınavı olduk dostlar. sınavdan 98 bekliyordum ki sınavda takıldığım bir soruyu sınıfta birine sordum, onlar yanlış olduğunu söyledi. hatta öğretmene de sordular, o da aynı yanıtı vermiş. ben de o an üzülmüştüm. 100 alanlarla öğretmen ile özel bir etkinlik yapıyorlardı ve ben onu kaçırmıştım. o anın üzüntüsüyle adeta dilim tutuldu. gözümden yaş dökülmediği kalmıştı bir tek. ardından yaklaşık 1 hafta sonra öğretmen sınav sonuçlarını açıklıyordu. hiç unutmam, öğretmen 100 aldığımı söyledi ve o sorum doğru çıkmış, o anki sevincimi anlatamam. fakat, maalesef uzun sürmedi. önümüzdeki ders öğretmen belki de yanlış yapmış olduğumu ve 98 alacağımı söyledi. o soru için bütün türkçe öğretmenleri aralarında konuşacak ve öyle karar verilecekti sorunun cevabına. aslında öğretmen böyle dediğinde bile ben kıllanmıştım, kesin 100 alamayacağım diye. ardından pazartesi gün, öğretmen toplantı sonucu benim 98 aldığımı söyledi. ilk başta o kadar sevinmiştim ama sonucu maalesef hüsran oldu. ve ben şoka girdim. keşke ilk başta o kadar sevinç göstermeseydim. ondan sonra öğretmen beni de 100 almış saydı ve ben de o etkinliğe katılma hakkı aldım. tabii ki karnemde 98 olarak görünüyor. en garip ve hüzünlü anılarımdan birisi buydu. bu travmanın ardından matematik sınavından 98 aldım. etkisinde kaldım galiba olayın :)

1

rahmetli abim, ben ortaokulda iken vefat etti, trafik kazası sonucu vefat etti, ben bu olayı hiç unutamam. allah rahmet eylesin.

1

ortaokulda yaşadığım en garip olay ortaokulda dövüşen iki kişiyi ayırmaya kalkmıştım. o ayırmada kimseyi taraf tutmuyordum. ama dövüşen insanların arasında kalmıştım. daha sonra dövüşen insanları ayırdığımı değil benimde dövüşen öğrenciler olarak müdürün odasına çağrılmıştım. kendimi aklayana kadar bayağı uğramıştım. ah o öğrencilik yıllarım. insan o yıllara geri dönmek istiyor. o yılların özlemini çekiyor ama insan doğuyor büyüyor ve ölüyor. biz de doğduk büyüyoruz ve şimdilik yaşıyoruz. zaman ve gün geçtikçe insanın başına bir sürü şeyler geliyor. büyüdükçe dertler daha da artıyor.

0

orta okul da yaşadığım en garip olay bir hata olduğunda sıra dayağına çekilip saçlarımıza makas atılması idi allah okul müdürünün belasını vwrsın

0

haftasonu yatılı kaldığım okuldan evime döneceğim gün şiddetli yağmur yağıyordu okulun bahçesinde iki arkadaşım arasına yıldırımdüşmüştü ilk defa böyle bir olaya şahit oldum