0

eğer çok çalışırsak zengin olamayız bu bir gerçektir ne kadar çok çalışırsan çalış fazla miktarda kazanamadığın için zengin olamazsın. özellikle zengin olmak için ticaretle uğraşmak gerekir ve zeki olmak gerekir. çünkü bunlar olmazsa zengin olamazsın .eğer zengin olmak istiyorsanız aklınızı kullanıp kurnaz olmalısınız .aksi takdirde zengin olamazsınız zengin olmak ya insanın atalarından kalan bir şeydir ya da sonradan insanlar akıllarını kullanarak zengin olabilirler.

0

zengin olmak için sülalenin zengin olması lazım bide insan çalışkan ve atik azimli olacak ben 20 yıllık evliyim daha hiç birşeyimiz yok .

0

herkes iyi bir maas alacagi isi elde edebilir ama herkes zengin olamaz once bunu bilmeniz gerekli. nasil zengin olacaginiza gelince bu calisarak olmaz ticaretle olur bu da ikinci kuraldir.peki her ticarete giren zengin olabiliyor mu diye soracaksin? elbette hayir bursada zeka ve girisimcilik ruhu cok onemli.. para cesareti sever bunu sakin unutmayin. her zaman fazlasini istemekten de kacinmayin. zengin olabilecegin alanlara gelince sana onerim kripto para btc tarzi seyler ile ugrasman doviz al sat kisaca borsa takibi.. veya sansina guveniyorsan sans oyunlarina da bakabilirsin buralardan para geldiginde de bir ticarete yatirir yoluna bakarsin.

0

dönemin istekleri doğrultusunda eğer iyi hareket edersen kısa sürede bile zengin olabilirsin. mesela şuan o kadar çok youtuber var ki. onların arasından sıyrılabileceğin birşeyin olması gerekir. danla bilic bunu iyi bir şekilde kullandı diyebilirim bak. kız makyaj videoları çekerdi şimdi kanalına ünlüleri alıp sohbet ediyor mesela. makyaj videolarına devam ediyor mu hala bilmiyorum. mesela burada eğer doğru bir sistem oturtup ilerlersen yakın zamanda seni zengin yapacak bazı şeyleri yapmak için uygun parayı bulabilirsin. ben pazartesi gününden sonra buradaki paralarımı hemen çekmeyeceğim belli bir miktar olana kadar. ödemeleri de aldıkça banka hesabımdan altın döviz alacağım düşük seviyeden düştüğü zamanda satacağım. al sat yapacağım yani.

0

normal çalışarak zengin olmak mümkün değil. ya miras kalması lazım yada çalıp çıparak olur. şu an zenginlerde böyledir.

1

zengin olmak için mutlaka güzel bir mesleğimizin olup kendimizi çok geliştirmeliyiz.bence çok zengin olmak istiyorsak eğer ticarette çok para vardır bence.fakat birazda cebimizde para olmalı yani açıcağımız iş alanı felan içinde çok para lazım.başkada galericelerdede çok para vardır araba alım satım felan baya onlardada para vardır.ama mutlaka bi gayretimiz ve emeğimizin olması lazım zengin olmak içinde çok uğraşmak lazım.

1

aileden kalma bir mal yoksa çok çalışmak lazım çok.