0

şu an ki puan durumuna göre çok zor gözüküyor ama futbolda hiçbir şey belli olmaz

0

hayır olamaz. kendimizi kandırmaya gerek yok. hatta bu senenin şampiyonu direk başakşehir bence. fenerbahçenin böyle garip bir durum içinde olması herkesi üzüyor bence. bir an önce toparlanmalı. ama yapılan transferler de önümüzdeki senenin şampiyonluğunu garantiliyor gibi. inşallah seneye mutlu olacağız.

0

fenerbahçe nin bu sezon şampiyon olabilmesi için bir mucize olması gerekir tabi fener bahçe 20 haftadır zor kendini kuleden çıkardı 14 haftada büyük farkla önde olan lidere nasıl yetiş sin fenerbahçe için bu sezon şampiyonluk gitti.

0

fenerbahçe futbol takımı süper lig de bu sene şampiyon olma ihtimalinin ben oldukça az olduğunu, hatta hiç kalmadığını düşünüyorum. an itibari ile fenerbahçe ligde 14. sırada yer alıyor ve önünde 13 tane takım bulunuyor. bu 13 takımdan ise 5 tanesi direkt olarak zirve yarışında bulunuyor. aradaki puan farkı ile yaklaşık olarak 12 puan. buda en azından ilk 5' e girebilmesi için fenerbahçe'nin rakibi olan takımların ligde 4 tane mağlubiyet alması demek ve fenerbahçe'nin beraberlik dahi almadan bütün maçlarının kazanması gerektiği demektir. buda oldukça düşük bir ihtimal.fenerbahçe devre arasında 2 önemli transfere imza attı. bir tanesi ligin en çok çıkış yapan oyuncuları arasında yer alan, evkur yeni malatyasporun stoperi sadık çiftpınar. malatyasporun savunmasında arturo mina ile birlikte çok önemli bir grafik yakalamıştı. bu grafikte kendisini fenerbahçeye taşıdı. bir diğer önemli transfer ise chelsea de bir önce ki sezonda yaklaşık olarak 40 maça çıkan victor moses. kanat bölgesine takviye olarak alınan nijeryalı yıldız oyuncu fenerbahçe'ye çok şey katacağını daha ilk maçtan bizlere gösterdi. fakat yeterli mi ? kesinlikle değil. mutlaka santrafor bölgesine ve orta sahaya bir takviye yapmak zorunda fenerbahçe. eğer ki bu transferleri de gene nokta atışı yaparlarsa o zaman ilk 6 şansı büyük ölçü de artar sarı lacivertli ekibin. fakat şampiyonluk şansı oldukça az.

0

fenerbahçe bu sezon şampiyon olamaz. zaten hala ortadadır küme düşmeye oynayan bir takım olarak 17 sırada yer alıyor. ancak ali koç sonunda taraftarının sözünü dinleyerek ersun yanal'ı takımın başına getirdi.bana göre ersun yanal bu takımı toparlayacak en iyi teknik hocadır. diye düşünüyorum ersun yanal 4 bölgeye oyuncu istemiş, umarım ersun yanal'ın istediği oyuncular alınır, ve ligde daha üst sıralara doğru ilerleriz. çünkü koskoca fenerbahçe'nin düştüğü hale bakın cidden içler acısı diyebilirim ben ersun yanal'ı her taraftar olduğu gibi güveniyorum. çünkü ersun yanal bu takımı 2014 senesinde fenerbahçe'nin tarihinde en erken şampiyonluğunu kazandırmıştır. bana göre büyük bir başarı elde edip gitmiştir. kesinlikle o sene takımda kalmalıydı, ancak aziz yıldırım boş yere ersun yanal gönderdi. daha sonra zaten gelen teknik direktörler hiç şampiyon yapamadı. fenerbahçe ersun yanal bence bu sene fenerbahçe'yi ilk beşe sokacaktır, seneye ise şampiyon yapacaktır diye düşünüyorum.

0

fenerbahçe bu sezon şampiyon olamayacaktır. imkansız şuan tam 17 puan fark var başaksehirle fenerbahçe geriye kalan tüm maçları kazanırsa ancak öyle bir ihtimal şampiyon olabilir. oda imkansız olduğu icin fenerbahçe sampiyonluk oranı 0'dır. ilk 4 e girme oranı bile en fazla yüzde ondur.

0

bu yıl geçti.gelecek yıl iyi kadro kurması lazım ,bu yıl ilk beşe girse iyidir.oyuncu kalitesi kötü ve antrenör iyi değil

1

fenerbahçe bu sezon şampiyon olamaz.çünkü takımda çok sorunlar var teknik direktör felan değişti oyuncuları tam bilmiyoruz kim ne yapıyor neler yapıyor falan filan işte.normalde eskiden en sevdiğim oyuncu alex de souza vardı o oyuncu varken sürekli şampiyon olma hayali vardı bende fakat şimdi öyle bir şey yok.çünkü takımdaki oyunculardan şu anda en güzel gelen oyuncu bana volkan demirel çünkü bilmiyorum içimdeki sevgiyi o gösteriyor benim.fenerbahçenin bu yıl şampiyon olması için mutlaka çok gayret etmesi lazım.şu anda ligte baya düşük sıralarda bundan dolayı mutlaka toparlanıp acilen güzel bir gayret gösterip ligde baya bir önlere geçip herkesi yenmesi lazımdır.