0

başakşehir futbol kulübüne baktığımız zaman diğer takımlara göre daha çok iyi ve başarılı bir şekilde şu anda ligde ilerlediğini görebiliyoruz. bu sene büyük bir aksilik çıkmazsa başakşehir kulübü şampiyon olabileceğini tahmin ediyorum oynadıkları oyun gerçekten de beni her zaman heyecanlandırdığını söylemek isterim. inşallah çok güzel bir kadroya sahip olabilecekleri maddi konuda hiçbir sıkıntı yaşayabileceklerini zannetmiyorum açıkçası başakşehir takımının.şu anda en yakın rakibi aslında galatasaray gibi gözükebilir ama galatasaray'da bu zamanlarda kötü oynadığı dönemlerde ve puan farkını tamamen açmaya çalışıyor başakşehir kulübü.

0

rakibi yok sacma puan kayıpları yaşamazsa bu yıl kesinlikle şampiyon olurlar

0

başakşehir veya yine galatasary başka takımlar olamaz fener zten olü

1

başakşehir futbol takımı bu sene şampiyon takım olma yolunda hızla ilerliyor. öyle görünüyor şimdilik. diğer büyük takımlardan önde gitmektedir. onlara hattta puan farkı bile atmıştır. ama bu 3 puanlık ligde hiçbir şey belli olamaz. zira takılar zor bir sezon geçiriyor. büyük takımların çok kötü bir sezon geçirmesinde de başakşehir avantajı var olarak görüyorum. özellikle fenerbahce bu yıl çok kötü bir yıl geçiriyor. hatta son sıralarda yer alıyor. son olarak başakşehir'in bu yıl şampiyon olma yolunda bir hayli yüksek görüyorum. ama dediğim 3 puanlık bir sistemde hiç bir şey şimdiden belli olmaz. lig bitmesine daha onlarca maç var. henüz bence erken.

0

başakşehir takımının ben bu sezon ve iç bir sezon şampiyon olacak bir oyun anlayışı sergilediğini düşünmüyorum aslında iyi oyunda oynadıkları söylenemez defansif anlamda oyun tarzları var maç boyunca kapanıp 1 gol bulup bu skorun üzerine yatan bir oyun anlayışları mevcut bu da her maçta işleyecek bir taktik oldugunu düşünmüyorum liğde her ne akdar başalı görükse de avrupa maçlarına sanki hazırlık maçıymış gibi çıkıyorlar buda ülke puanının düşmesine gerilemesine sebeb olarak görülmketedir son2 sezonda beşiktaş ın avrupada topladıgı puanlar başakşeirin her maç yedek çıakrak puanların geri gitmesine sebeb olmuştur takım dediğin başarı sağlamak istiyorsa bunu her branşta sergilemek zorunda oldugunu düşünmekteyim sadece süper liğ de değil ben iç bir sezon şampiyon olcagına inanmıyorum zaten bir iki sezon sonra kümede kalma savasşı vermeye aday bir takım oalrak görüyorum