1

bence gelmemeli. gelse size ne faydası olacak önce onu bir düşünün. o da sizin gibi ekmek parasi derdinde.

1

senin neyse benim o niye soruyorsun bunu

1

hmmm, immm..
kardeşim, senin bu sitede amacın ne?

1

sorulan soruları cevaplamasını istemediğimiz kişiler yok ama bence saçma sapan sorular soran insanların soru sorması yasaklanabilir.yani o kadar saçma sapan sorularla karşı karşıya geliyorum ki yani öylece kalakalıyorum .soru sorarak veya cevap vererek para kazandıran site niye diye bir soru gördüm gerisini artık siz düşünün.kafanda herhangi bir sorun yoksa veya merak ettiğin bir şeyler yoksa soru sormak zorunda değilsin yani buna mecbur değilsin cevapsız bir sürü soru var onları cevaplayabilirsin saçma sapan sorular sormak yerine bence cevaplara yoğunluk gösterebilirsin.

0

eksiledin diye ne üzüldüm ne üzüldüüümmmm. kendimi duvardan duvara vuruyorum şimdi ormancı benim cevabımı eksilemiş diye.

0

sende soru bulamadığın için sır bu sitenin adını soruyorsun. ah keşke gelse de seni engellesem.

1

hayır bazı sorulara sırf saçma diye yazmak için yazanlar var da ondan

1

hayır mantıksız olur bence çünkü soruyu açık bir mecraya açık bir platform burası ama kişileri mesaj alanında engelleme özelliği mantıklı olabilir de zaten site içi mesajı çok kullanan olduğunu sanmıyorum. benim kanaatimce soruları herkes cevaplayabilir istediği gibi insanların buna hakkı var bize bunu sağlayan da buradaki çeşitlilik oluşturan da bu . zaten tek tip cevap olmasındansa her kafadan ayrı bir ses çıkmadı daha makbul ve kabul edilebilir olacaktır . ne anlarım ben engellendiysem ben cevap vermeyeyim diye engel yiyorsam garip olur mesela hiç hoşnut olmam bu durumdan . zaten spam veya benzeri şeyler yapan insanlar çabucak banlanıyor bu yüzden böyle atraksiyonlara hiç gerek olmadığını düşünüyorum tabii bu benim fikrim kişiden kişiye değişiklik gösterebilir .

1

neden böyle olsun ki ne amaçla yapılmasını istiyorsun, onu anlamadım. burda herkes kendine çalışıyor. bazı siteler gibi para kazanmak için milletin gelmesini beklemiyorsun.

1

bence saçma olur neden diye sorarsan ozaman sorumani kapatılır öyle bir kural hiç bir sitede yoktur ama engel olsa en azndan profiline girip o sahisi engelliyebilirsin. öteki türlü sorunuza istemediğimiz insanlar cevap vermesin gibi birşey olmaz benm dusuncemde bu