0

bazi sorular yararli oluyor bizler için bazi sorularda çok gereksiz geliyor.

0

valla burda bazı kişilerin sorduğu sorular hariç çoğu kisinin soruları bana saçma geliyor değişik değişik sorular soruyorlar ama bazı yazarlar var çok güzel bilgi alabilceğimiz sorular soruyorlar dolayısıyla burda sorulan bazı sorular hariç diğerlerini yetersiz buluyorum.

0

gayet yeterli ve hatta çoğu soru ayni oluyor. fazlalik bile var . ama iyi yani olması güzel zararı yok.

1

buradaki soruları kısmı olarak düşünürsek yeterli midir diye? evet, yeterlidir.. ama her soru cevaplanıp değer bulursa bu yeterlilik tam anlamını bulur.
ben kendi adıma sorularımı sorarken insanları düşündürecek, onların bilgi ve kültürlerine bilgi katacak olan ya da gündenden sorular soruyorum. ama bakıyorum ilk anlarında sorularım kimsenin dikkatini çekemiyor.. ancak böyle yarışma günlerinde soru modu kapalı olduğunda insanlar bunları mecburen cevaplamak zorunda kalıyorlar..
benim gözlemlediğim bir çok insanın suya sabuna dokunmayan tarzda sorulara uzun cevaplar vermeleri.. bilgiyle, araştırmayla o sorunun cevabını bilmiyorlarsa eğer uğraşmak insanlara zor ve zaman kaybı gibi oluyor. oysa ben bilmediğim konuları google amcamda araştırdığımda kendi bilgi dağarcığıma her gün ucundan kıyısından bir katkı sağlıyorum.

0

bazı sorular saçma yani arka arkaya aynı soruda takılıp duruyorlar ondan harcı sorular yeterli yani bazen yetişemiyorum bile diyebilirim. cevaplamadigim soru çok kaybolunca da göremiyorum.

0

ne gibi bir yeterlilik anlayamadım ama sorular soru işte güzel sorular bence.