0

burada sorulan soruların saçma olduğununu düşünmüyorum. çünkü herkes merak ettiği öğrenmek istediği soruları soruyor sonuçta .

0

bazı sorular gerçekten de saçma oluyor. bazen diyom yok artık bunu da mı sormuşlar diyom. bu gibi saçma sapan sorular bence sorulmamalıdır. daha çok yoruma dayalı sorular olmalı.

0

evet burada sorulan soruları saçma bulduğum zamanlar oluyor. böyle hayretler içerisinde okuyorum bazı soruları. ama bunların yanında güzel ve kaliteli sorular da mevcut tabi.

0

evet burada sorulan soruları genellikle saçma buluyorum. çünkü soru sormak için soru soruyorlar daha çok yoruma dayalı sorular sorarlarsa eğer hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum. mesela kısa cevaplı bilgi soruları soruyorlar onları cevaplamak bizim için sorun oluyor. yani eğer yoruma dayalı ve uzun yazılar yazabileceğimiz sorular sorarsanız hepimize faydası olur diye düşünüyorum arkadaşlar bence hepimiz böyle sorular soralım.

0

aslinda sacma sorularin ortaya cikmasi cok normal birsey,insanlar para kazanma hevesi hirsi ile cok soru sormaya yoneliyor,haliyle bazi sorular da mantik disi olabiliyor.ben bunu dogal karsiliyorum ama gercekten atiyorum;1200 tarihinden baslayip 2000 tarihine kadar 10-20 yil arayla soru soranlara,veya allahin 99 ismini tek tek soranlara ya da onu da gectim il il soru soranlara ben daha da ayar oluyorum.:)

0

evet bazen çok çok saçma bulduğum sorular oluyor.

0

çok saçma sorular hakikaten bazen soruluyor ve buda oldukça sinir bozu şeylere yol açıyor

0

saçma değilde bazen bilgilerimizin nirvanadinda olduğu sorulsr var insanın aklına nasıl geliyor gibisinden bazen çok farklı sorular ile karşılaşmaktayım.