0

aşk ve sevgi arasındaki fark aşk gelip geçici defalarca farklı kişilere aşık olunabilir bir kişiyi sevmiyoruz hepimiz farklı farklı kişilere aşık olabiliyoruz ama sadece bir kişiyle evlenebiliyoruz.hepsi ile evlenemiyoruz o yüzden aşk gelip geçici en doğru aşk allah'a duyulan aşktır. ama sevgi asla geçmeyen bir şeydir ikisinin arasında dağlar kadar fark var bana göre.aşk mantıksızlık ve doğru alınan bir karar değildir. kalbiyle hareket edilen bir durumdur.ama sevgi.asla öyle değil mantığınla hareket edersin sevgide. eğer seviyorsan. sevgi duyuyorsan bu gerçektir ama aşıksan çok farklı ve doğru değildir bana göre sevgi daha önemli sevgiden saygı güven. her şeyi barındırıyor bence ama aşk da öyle değil aşk tam bir mantıksızlık bana göre hatta aşk diye bir şey yok aslında.aşk bana kalırsa çok boş bir şey o yüzden de ben hep sevgiyi tercih ediyorum şu hayatta.

0

aşk ile sevgi arasında dağlar kadar fark vardır. sevgi herkeste vardır, herkes yaşar. aşk herkese nasip olmaz, aşkı yaşayan çok çok azdır. o da zaten sadece ilahi aşk olabilir. yoksa yaratan varken, yaratılana aşık olmak nedir ki, yaratılan ancak sevilir.

0

aşk şimdi leyla mecnun ferhat ile şirin kerem ile aslının zamanında kalmış birşey biraz öncede dedim aşk yok çünkü aşk için ölünür ama kimsede ölmez şu devirde sevgi anne ,babama,kardeşlerine,eşine,duyduğun birşey yani anladn mi ? herkes sevebilir her sevgide aşk değildir.

0

aşk allah'a, sevda vatan'a, sevgi anne'ye, guzel bir baglilik yürekteki türk kızına olur.
sevgi kalıcıdır.

0

bence aşk diye bişey yok sevgiyi oyna desem oynarsınız ama aşk oynanacak bi ifade değil çünkü milletin bi uydurması gibi bişey geliyor bana.

0

aşkta karşılık beklenmez, gurur yoktur, gözünüz ondan başkasını görmez.
sevgi ise karşılıklıdır. o sizi seviyorsa seversiniz.