0

para her şeyin çözümü kesinlikle olamaz. tamam parayla bazı ihtiyaçlarımızı karşılayabiliriz ama parayla sevgiyi, mutluluğu karşılayamayız. bu tür manevi şeyler kalpten kalbe verelebilecek şeylerdir.

0

para herşeyin çözümü olamaz. sadece maddi şeylerin çözümü olur ama manevi şeylerin çözümü olamaz.

0

bu devirde gerçekten de para her şeyin çözümü olmuş. insanların mutluluğu bile para olmuş çünkü insanların gerçekten parası olmadı mı mutlu da olamıyor, huzurlu da tek diyeceğim bir şey bence para çok değerli. hiç zannettimezdim ben böyle bir cümleler kuracağım mı artık yaşadıkça öğreniyorum paranın ne kadar çok değerli olduğunu alt tarafı bir kağıt parçası ama mutluluğumuz bile o paraya bağlı.

0

suan için öyle çünkü ülkemizde görünmeyen bir kriz vardır benim gözümde sebebi ise her şey çok aşırı şekilde zamlandı artık doğru düzgün bir şey yiyip içemiyoruz para şuan için benim gözümde her şeyin ilacıdır aşk,sevgi, aile hariç.

0

bana kalırsa bu dönemde öyle gözüküyor ama para herşeyin çözümü değildir olmazda para sadece bir ihtiyaçtır mesela parayla zamanı anlamasın sağlığı alamasin sevgiyi saygıyı almasın para elin kiridir oldum olası sevmem parayı bu dünya da paran daha güzel şeyler var unutmayalım

0

para her şeyin değil ama çoğu şeyin çözümü olur. mesela ünlü iş adamı sakıp sabancı'dan bir örnek veriyim size. sakıp sabancının oğlu yürüme engelli olan birisiydi ve babasının o kadar parası olmasına rağmen bir çözüm bulamadı. hatta "bir çok insana kazanç verdim,para verdim,iş verdim ama kendi oğluma bir çift ayakkabı alamadım!" diyerek paradan daha önemli şeyler olduğunu ve paranın her kapıyı açmadığını en doğru,en güzel şekilde anlatmıştır. para bir çok şeye ilaç gibi gelse bile bazı şeyler para ile sarıl alınmayacak kadar değerlidir. mesela para sevgiyi satın alamaz! bu en basit örneğidir.