0

1 . ateş çıkma silindir sürekli

2 . düzenli kusma

3 . baş dönmesi

0

kusma başı dönme ateşi çıkması halsizleşme 'ten rengi değişme

0

bu konuda pek bir bilgim yok ama galiba idrarının renginde değişme oluyorsa olabilir bide büyük ihtimalle kusma bayılma vs gibi olaylar yaşıyorsa zehirlenmiş olabilir bir veterinere götürmeni tercih ederim

0

kusma , kas ağrıları , titreme , halsizlik başlıca blirtileridir.

0

mide bulantısı kusma ates yükselmesi baş dönmesi

0

saatlarce baş dönmesi, mide yanması dudak çevresinde uyuşma ve beraberinde ishal

0

önce mide bulantısı, sonra kusma ishal halsizliktir.

0

tavuk zehirlemesi once cok pisdir ce zehirlemede bulanti kusma ve bas donmesi olur cunku ve ve zehirlemede hastanelik olunur ve vucut icin damarlara serun verilir

0

tavuk zehirlenmesinde direk olarak mide bulantısı halsizlik meydana gelir. ateş olabiliyor bazı insanlarda. eğer öyle bir durum olursa kusmayı deneyin.

0

karın şişmeleri kusma isahl bide bulantısı isal hafif ateş ben olduğum için biliyorum.

0

gıda zehirlenmesi zararlı bakteriler virüsler veya parazitler içeren yiyeceklerin veya içeceklerin tüketilmesinin neden olduğu bir hastalıktır. birçok gıda potansiyel olarak zararlımorganizmalar içerdiği halde genellikle pişirme sırasında tahrip olurlar.
belirtileri ise kusma , zayıflık, ishal, baş ağrısı , hafif ateş

0

tavuk yemeklerine çok dikkat edilmelidir. özellikle yaz aylarında 1-2 gün süre dayanıyor. kış aylarında biraz daha fazla ama yine de dikkat edilmesi gerekir. öncelikle zehirlenmemek için yemeğin kokusuna ve yemeğe bakmak gerekir. bozulmaya başladıysa kokusundan anlaşılır ancak anlamayıp yediyseniz fark etmeyip doktora gitmediğiniz sürece büyük zehirlenmelere sebep olabilir.
şimdi nasıl anlaşılır onlara gelelim. tavuğu yedikten sonra eğer bunları yaşıyorsanız.
1-kusma
2-halsizlik
3-baş dönmesi
4-göz kararması
5-mide bulantısı
saydıklarım sizde de olduysa hemen bir doktora başvurun.
siz dikkat ettiyseniz ancak son kullanma tarihi geçtiyse suç aldığınız markette ise hemen bir dava açın derim. büyük ihtimalle kazanırsınız.

0

benim başıma geldi mide bulantısı ishal karın ağrısı halsizlik hemen doktora başvurulmalıdır.

0

gunumuzde olan bu sagliksiz .tavuklar kesip jatki maddeler kattiktan sonra insanlara veriyorlar ve bu tavuk yediklerinde bas donmesi mide bullantisi gibi seyler olusarak zehirlenirler ve ben tavuk oldugunda hem tarihe hemde kokuya vakarim ben

0

tavuk zehirlenmesının bır cok belırtisi vardır , bunların ilki ise mide bulantısı dahası kusacak gibi olma , halsizlik , kendini bitkin ve gücsüz hisetme gibi bir cok belirtisi vardır tabi biz bazen bunları anlamaya bılırız bu cok normal ama yedıgımız her yemeğe ve içtiğimiz her içeceğe dıkat etmeliyiz .

0

mide bulantisi kusma baş donmesi gozlerde kararma

0

ateşlenme, mide ağrısı, titreme, halsiz hissetme, iştahsızlık, kusma isteği gibi belirtileri vardır. muhakkak doktora gidilmelidir.

0

bayılma hissinde uyku hali
kusma ( kusarsaniz büyük ihtimalle zehirlenme sona erer)
ishal
ateş
bilinç kaybı

0

tavuk zehirlenmesibakteriler medeni ile kirlenmiş tavuk tüketildiğinde ortaya çıkar bu durum tavuğun tadından anlaşılmaz.tavuk zehirlenmesi çoğu zaman hastane tedavisi gerektirmeden evde iyileştirilebilir. ancak kan kusma veyadışkıda kan yada çok şiddetli karın ağrısı gibi belirtiler ortaya çıkarsa hastaneye gitmeniz gerekir.tavuk zehirlenmesinde bol su içmek gerekir.tavuk zehirlenmesinin güçlü belirtilrinden biri durduk yere ortaya çıkan ishal ve karın ağrısıdır.diğer belirtiler kusma (nadiren kanlı), kas ağrıları, dışkının katran gibi olması yada kanlı olması, titremeler ,halsizlik.
belirtiler 4-72 saat arasında ortaya çıkabilir.tavuk zehirlenmesi nadiren reaktif arteit,sinir veya beyin problemleri gibi tehlikeli sonuçlara yol açabilir.bazı şiddetli vakalarda tedavi edilmezse ölümcül olabilir.

0

ani titreme kumsa mide bulantısı yada hani miden ağzına geliomuş gibi olur ya o hissi alıp kusamama ve soğuk terleyip titreme