1

40 bin tl'ye araba alırsın 2. el , o da değerlendirmek olmaz, sadece işini görür, işine yarayacaksa bu da bir değerlendirme sağlar ama sana kazandırmaz. ev ya da arazi de alamazsın. döviz alırsan seçimden sonra kar edebilirsin, yatırım tavsiyesi değil. döviz iyi kazandırıyor niye çünkü insanlar kandırılıyor ve kandırıyorlar.

0

yani bu para birçok alanda kullanılabilir. bankaya yatırıp faize konulabilir, aylık faize. eğer imkanın varsa üstüne biraz daha rklruip ev peşinatı olarak kullanırım. araba alırım bu paraya. eline para geçtikçe üst modellerini almaya çalışırdım. tabi bir süre sonra satsan bilr elinde daha fazla para bırakabilecrği için satar bir daha araba almadan bir eve bağlardım ben. daha sonra o evi kiraya verir, gelen kira ilr de geçinirim.

0

ekleme sansim olsa ustune biraz daha psra eklerim sonra kredi cekip daire alirim. normal de cok guzel pesimat olur bu para. ama iste faizler yuksek oldugu icin paranın üstünü tamamlamaya bak.

0

ha birde araba al sat yaparak parani buyutebilirsin buda mantikli.yilda 3 kez alip satma hakkin var sonrasinda devlet senin bu isi tixari amacla yaptigini anlayip vergi istiyor.ama esinizin dostunuzun uzerine alip satarakda devletin vergilendirmesine takilmadan araba al sat isini yapabilirsin

0

o para ne öyle hayatımda hiç o kadar parayı bir arada görmedim, kesin şaşalardım :) 40.000 tl ile banka hesabına yatırıp ordan yatırım araçlarından 3 şekilde bölüp altına, dolara, euroya yatırırdım, iyi kazanç elde ederdim. o parayı vadeli mevduat hesabına yatırıp aylık faiz ödemeli olarak yatırır ay sonunda faizini alırdım ve ana para yeniden faiz getirisine devam eder. yada 40.000 tl’lik araba alıp, onu biraz kullanıp, elime para geçtikçe arabayı satıp bir üst modelini aldırdım, böyle böyle o parayı katlardım. bir başka yöntem olan iş yeri kurardım, 40.000 tl ile küçük bir çiğ köfte dükkanı açılabilir.

0

eger ticaret gibi bir risk almak istemiyorsaniz bankada vadeli hesaba koyabilirsiniz.hesap kurdu adli bir internef sitesi var orada vadeli hesaplar icin faiz oranlari veriliyor..
ama yok illa bir ticari girisimde bulunayim dersen bence 40 bin tl ye maalesef buyuk bir isletme kurmak hayal.. peki onerim nedir..
oncelikle gida sektorune girmeyin dedim bu parayla daha kâr li isler olacagina emin olabilirsiniz.
benim tavsiyem;tuhafiye butik veya ayakkabi magzasindan yana olurdu.yada kozmetik urunler uzerine..tabi isletmenizi kira dan dolayi islek bir cadde de acamazsiniz ama yine de bu saydigim 3 un de iyi kâr marji var diye biliyorum ancak bu sekilde paranizdan yuksek verim alabilirsiniz..

0

40 000 sadece araba değiştirmemi sağlar.

0

oo hocam ben ufak bir iş kurardım karı çok olan ondan sonra para akmaya başlar diye düşünüyorum çok zengin edebilecek iş sektörleri bulunuyor ben böyle olan iş sektörlerini çok seviyorum az bir sermaye ile çok zengin olabiliyorsunuz ben hatta kırkı da geçtim dört beş bin türk lirası kadar param olsa e ticaret ile uğraşmayı düşünürdüm bitmez bir sektör ve getirisi gerçekten çok ama çok fazla .

0

şuan banka faizleri gayet iyi bankada bekletip uygun gayrimenkul bulduğunuzda değerlendirebilirsiniz.