1

bende uygun gördüğüm kimselere vermeyi tercih ediyorum. ama artık ikinci el giyim için onlarca uygulama var. buradan satmayı da tercih edebilirsiniz uğraşmaya değer giymediğiniz giyecekleriniz varsa. ünlülerin olduğu satış siteleri her gün youtube reklamlarında karşıma çıkıyor, dileyen değerlendirebilir.

0

ben gitmediğim kıyafetlerini toparlayıp iyilerini ayırıp kermeslere bırakıyorum. en azından uygula satılıp öğrencilere para olarak geri dönsün diye. kermes bulamazsam yardım kuruluşlarına bırakıyorum ben. en azında çöpe gitmesindense birine bir faydası dokunur.

0

ben giymedigim kiyafetleri ayiriyoeum ilk once. ayiriyorum derken artik asinmadan dolayi yirtilma durumuna gelmisler ve hic giymedigim ya da az kullandigim, temiz durumdaki kiyafetleri bir tarafa. sonrasinda oncrlikle bu asinmis, kotu durumda olan kiyafetlerime bakarim koyde findik toplarken giyilebilir olan var mi diye. eger varsa buradan ayiriyorum is kiyafetlerimi. eger is icin ayirqcsgim yoksa temiz olanlardan bakarim kullanilabilecrk var mi diye. bir iki tane ayiriyorum, temiz olanlarin gerisini muhtarliga birakiyorum ben. bizim muhtarlik ikinci el kiyafet, ayakkabi filan topluyor cunku...

0

giymediğimiz kıyafetlerimizi ihtiyaç sahiplerine vererek değerlendirebiliriz.

0

giymediğim kıyafetleri ihtiyacı olanlara veririm. kıyafetlerim çok yıpranmış ve giyilecek durumda değilse o zamana keser yer bezi veya toz bezi yaparım. bazı kıyafetlerle yastık falan yaparım.

0

giymediğim kıyafetleri genellikle ihtiyaç sahipleri arasında eşit şekilde dağtırım veya hayır kurumlarına bağışlayarak insanları sevindiririm.

0

giymediğim kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine verebiliyorum. öyle aşırı kullanılmış kıyafetler de asla verilmemeli tabi. ben birkaç kez giyilmiş olanları iyice yıkayıp temizledikten sonra ütüleyip ihtiyaç kutusuna da atabiliyorum. bazı şehirlerde var.

0

giymediğim kıyafetleri genel olarak ihtiyacı olan insanlara vermeye çalışırım eğer temiz veya çok giyilmemiş kıyafetler ise ancak giyilmiş kötü kıyafetler ise onları atarım veya toz bezi falan yaparım yani bu şekilde genelde.

0

giymedigimiz kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine gönderiyoruz çoğunlukla biz,

0

giymediğim kıyafetleri öncelikle ne yapabileceğimi düşünürüm eğer kendi işime yaramıyorsa ihtiyacı olan birine veririm. ama değerlendirdiğim bir çok kıyafetim oldu. bu kıyafetlerden minder, yastık, silme bezleri ve süsler yaptım ayrıca sofra bezi, minik örtüler yaptığım elbiselerim de oldu.

0

giymediğim kıyafetleri hayır kurumlarına veririm.onlarda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılar.çok da giyilemez olanları hayvanlara kış için yatacak yer hazırlarken kullanıırm.

0

bence en dogru cozum giymedigimiz kiyafetleri baskalarina vermeliyiz. ve en onemlisi muhtac olan ihtiyaci olan birine vermeliyiz. eger degerlendirmek isterseniz internette birsuru kiyafetlerden esyalar yapiyolar. o sekilde de kullanabilirsiniz.

0

giymediğimiz kıyafetlerimizi giyecek olan başka birilerine vererek veya da giysi toplama kutularına atarak yardım kuruluşlarının ihtiyacı olanlara vermesini sağlayarak değerlendirebiliriz.