1

burası yemek sitesi mi ki, şu nasıl, bu nasıl yapılır diye sorular soruluyor?

evet sabırla bazılarınınkine kendi yaptığım gibi tarifleri yazdım ama bu hem uzun yazmayı hem de zamanımızı bizim çalıyor.. hayır, yazdım.. sanki merak ettin de okuyacak mısın.. buradan mı yapacaksın o tarifte sorduğunu.. ciddi bu emekte kolaya kaçmadır.. bazen de birilerinin aynı soruyu tekrar değiştirip sorduğuna da şahit oldum. az ciddiyet ya lütfen.. (benim görüşlerim bu'dur.)

8 cevap
0

ben de katılıyorum yani böyle üstüste aynı tarzda soru sormak yerine daha kaliteli sorular sorulabilir.insanların dikkatini böyle basit sorularla çekemezsin.biraz daha geniş çaplı düşün derim .

1

sabahtır gerçekten çok sıktı bende bir soru yazmıştım bu konu ile ilgili ama sanırım kurallara aykırı olduğu için silindi 1kuruş kazanacaksın bu hırs niye beynim almıyor çok adaletsizce ayrıca bence sayfanın üstüste aynı tarz soru soranlara kısıtlama getirmesi gerekli.

1

aynen ya gece gece karnımızı acıktırdı :)

1

hayir sorsun. sorsun da... pes pese bu nasil yapilir ya da bu nedir, bu ilin plaka kodu nedir diyenlere bir yaptirim gelmeli diyorum.

1

sürekli şu nasıl yapılır, bu nasıl yapılır, şu ilin neyi meşhur bu ilin neyi meşhur, şu ilin plakası ne gibi sorulardan sıkıldım ben nerden bileyim, sadece kendi şehrimle ilgili şeyleri bilirim.

2

aynen ya motora bağladı resmen sıkılmıyor da:))

1

onu bazen bende çözemiyorum ben erkek olarak ne yapıldığını nasıl yapıldığını bilmiyorum cevaplayamıyorum bazen yazarsam da 1-2 satır bildiğim kadarıyla.

1

aynen haklısın abla devamlı bir şeylerin tarifi sorulmaz yani arkadaşı uyardık devam etti :) yani mesajımı görmedi sanırım .