0

malzemeler;
1 paket mantar
2 su bardağı tavuk suyu
3 cay bardağı süt
5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı un
1 kase didiklenmiş tavuk
tuz karabiber

yapılışı;
mantarların kabuklarını soyup temizleyin küp küp doğrayın ve tencerede 10 dakika kadar haslayin daha sonra suyunu suzun.
bur tencereye sıvıyağ dokun unu ekleyin kavurun. tavuk suyu ve sütü ekleyip karıştırın. katılasınca mantarı ve didiklenmis tavukları ekleyin . en son tuz ve karabiber ekleyin 20 dk kaynatın sıcak servis edin. harika olduğunu söylerler deneyenler.

0

mantarlı tavuk çorbası öncelikle tavuk bir güzel haşlıyoruz daha sonra bu tavu tiftik tiftik yapıp bir kenara koyuyoruz . o orada dursun.şimdi bir tencerenin içine yağ ,krema ve mantar ekleyip iyice karıştırıyoruz .daha sonra bu tiftik tiftik yaptığımız tavukları da ekleyip kaynar su boşaltıyoruz son olarak tuz ekleyip iyice karıştırıyoruz.afiyet olsun.

0

sıkılmadın mı bu tariflerinden ben nerden biliyim aşçı mıtım kardeşim yeter artık ya sırf para kazanmak için milletin önünü kesme bilmediğimiz için cevap veremiyoruz.

0

tamam yeter artık allah aşkına yeter sabahtan beri yemek tarifi soruyorsun. kendine yemek kitabı alismisin ? alamazsan ben sana alıp gonderiyim kabul mü?